10.

Idag är inte vilken dag som helst, det är nämligen min och Mathias 10 månaders dag.
Hur mysigt som helst, och det pirrar lika mycket idag i min mage då jag ser honom, som för 10 månader sedan, ibland ännu mer! =) Vilken underbart härlig känsla att vara kär, så där på riktigt. Så där att man ibland inte vet vart man ska ta vägen då man tittar på människan. Då en blick kan förtrolla en, och man är fast för alltid.
Så känner jag, för min älskade Mathias! <3

Dagen har spenderats på följande sätt:
Började med en föreläsning på universitetet i Umeå, istället för att kolla på videokonferans i Övik så satt vi mitt emot läraren istället. Och såg resten av klassen på en stor teveskärm, riktigt kul att se hur dom gäspade, kollade mer på mobilen än i papperen osv. Lika kul som dom hade haft av att se mig kanske ;)
Då vi fick sluta 45min tidigare så blev det en promenad ner på stan och träffade sedan upp Mathias där.
En mysig lunch tillsammans resulterade i mätta magar, och sedan åkte vi runt på en del affärer och gjorde lite ärenden. En hel bra eftermiddag blev det.
Sedan träffade jag upp mamma kollade mer i affärer och sedan åkte vi hem.
Kvällen har inneburit promenad, Biggest Loser, Idol och samtal med finaste Matilda.
At the moment är det Välkommen Åter, väldigt bra program, väldigt lättsamt! =)
Me like!

Om en stund blir det sängen, då vi åker till Övik 7.15 imorgon. Ibland känner man att man lever, yey... ;P


I love you more and more for every day!


Sökande.

I skrivande stund sitter jag och försöker hitta studentlitteratur till bra priser.
Första gången jag ska köpa en kursbok, och det känns bara så fel att det ska vara så dyrt.
Det borde verkligen inte vara det, alla skulle ha tjänat på det mer om kurslitteratur var billigare.
Men så är inte fallet nu, och jag försöker kolla om det finns begagnade böcker. Vore ju kanon!
Måste ha en speciell bok när vi åker till Usa för att kunna ta igen allting jag missar, därför känns det ganska viktigt just nu att försöka hitta en. Mitt sökande fortsätter.

Snart blir det Idol och bananbrödet som jag bakade för en timme sedan är snart klart.
Har även hunnit med en promenad ikväll också, grymt skönt!
Egentligen borde jag även kolla över lite artiklar till kursen vi håller på med just nu, men hinner jag inte ikväll så kommer det ju alltid fler kvällar, hihi =)

Fick veta idag att 12 november kommer bli en mycket speciell dag! Johannas lilla pyre kommer till världen, och jag kan verkligen inte bärga mig tills jag får hålla den lille. Det kommer bli så underbart mysigt!

Back to work ;D

Om någon söt själ sitter på David Jobber, Foundations of marketing, 3e upplagan. Så får den gääärna höra av sig =)

Lovelove.

Helgen har varit som en helg ska vara när den är som bäst.
Fylld med kärlek, skratt, hundhår i sängen, bortfrusna tår på folkrace och bortsprungna påfåglar på Westmans.
Helgen har varit alldeles, alldeles underbar!

Började med att jag åkte till Mathias på fredagkväll, det hann bli mörkt innan jag kom fram och regnet var med mig hela vägen, mindre roligt. Men jag kom fram helskinnad iallafall =) Hann bara komma till Bygdsiljum sen bar det av till Nicke och Linnea. Först Idol och sedan Se upp för dårarna, väldigt lättsam och härlig kväll med bra sällskap =)

På lördagen blev det ingen sovmorgon, då var det bara att kliva upp och se glad ut, trots att regnet öste ner utanför. Det skulle bära av på folkrace, och trotsa vädergudarna. Med oss hade vi Dogge, Mathias hund, kommande hund iallafall =),  och han verkligen njööt av att få skita ner sig i leran, världens goaste =) Men värmen var inte med oss och regnet fortsatte ösa ner. Ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle bli tvungen att lämna mina bortfrusna tår på plats, usch vad kallt det var! Men vi satt kvar och såg glad ut, och det var faktiskt roligt även denna gång att kolla på när det trängs och knuffas, leran sprutade överallt och vindrutetorkarna gick på max. Folkrace är mysigt, så är det bara!
När vi väl kom hem väntade en välbehövlig varmdusch och fastän fötterna höll på att brännas sönder av att dom var så kalla och vattnet var så varmt, så kom till slut värmen tillbaka och jag blev mig själv igen!
Kvällen innebar god middag, mys och film, i mina favoritpojkars sällskap, Mathias och Dogge =)

Idag, söndag blev en lite segare dag. Har väl egentligen aldrig vaknat till ordentligt, utan jag har gått runt utan smink och dragit fötterna efter mig mest hela dagen. Mathias brorsdotter har frågat två gånger om varför jag inte ens kunde lägga på lite mascara, hon tyckte nog att jag såg lite väl trött ut kanske ;P
Dagen har iallafall inneburit en duschning av en skitig, men väldigt söt, hund, promenad i skogen, sen lunch på Westmans med Nicke och hans bror, Mattias. Efter lunchen skulle Mathias och Mattias ut och hälsa på påfåglarna som Westmans har på baksidan av huset. När ena påfågeln började gå åt fel håll så skulle dom försöka få honom tillbaka till sin maka på baksidan igen. Men det var inte vad Herr Påfågel ville, utan han lyfte på sina vingar och flög iväg. Inte så högt, men över vägen och bort mot en dunge och några hus. Det roliga i det hela är att påfåglarna inte ens ska kunna flyga, för på våren får dom sina vingar klippta på nått visst sätt så dom inte ska kunna flyga därifrån. Men det hade denna herre missförstått så han tog sig en flygtur ändå.
Efter över 30 minuters letande gav vi upp och sa att han kommer tillbaka när han blir hungrig, då maten finns på Westmans. Men då hade vi alltså gått runt på påfågelsspaning, utan resultat, inte varje dag man gör det ska jag säga ;)
Efter äventyret på Westmans åkte vi iväg och hämtade två extra motorer till Mathias folkracebil och sedan vidare hem. Efter en god tacosmiddag tog jag min vita fara till Saab och begav mig hem, otroligt nöjd efter en fantastisk helg med min favorit i livet!

Imorgon blir det återigen skola, och praktiska konditionstester står på schemat. Mjukiskläder på, sen är jag redo! =)


Herr Påfågel ville inte vad vi andra ville och tog sig en flygtur.
Knallblå i fjädrarna, men ändå gick han inte att hitta i skogen eller runt husen.
Knepig filur det där!

Why do we sacrifice the beautiful ones?

Arianne; jag klippte mig på Attityd i Thulehuset =)

Ingen skola för mig idag...
Eftersom jag inte kände mig så pigg igår, och kände att jag verkligen skulle behöva vila mig i form,
så tillät jag mig själv att sova ut imorse, istället för att befinna mig i Övik 8.15 imorse.
Och det var välbehövligt, klockan 10.10 slog jag upp mina blå. Huvudet värkte fortfarande och hade fortfarande ont i magen, så jag gjorde rätt val.
Idag har jag varit rätt seg, men det känns ändå bättre än igår.
Vill ju vara pigg tills imorgon då folkrace i Gumboda väntar =)

Såg din mamma idag, och det var som att se dig.
Om du bara visste hur mycket jag saknar dig,
och hur mycket jag bara önskar att du kunde komma tillbaka.
Att jag kunde få spola tillbaka tiden ett år, då hade jag hunnit.
Om den dumma dagen bara kunde få vara ogjord.....
Jag hade åkt till dig, gett dig all min kärlek och du hade känt att livet var värt så mycket mer.
Det finns nog ingenting som kan göra så ont.
Att veta att du tog steget, att du inte orkade mer, att du inte såg någon utväg,
att du lämnade oss, fulla av frågor och tårar som aldrig vill sluta rinna.
Frida Evelina Paulsson, min älskade ängel.
Jag vet att du sitter på ett moln och tittar ner på oss, att du har det bra nu.
Men jag vill ha dig här, jag vill kunna krama om dig, höra ditt skratt och bara känna din närhet.
Det är så svårt att förstå... varför?


Om jag bara vetat då, det jag vet nu... Då hade livet tagit en annan vändning.
Why do we sacrifice the beautiful ones?

Hurtirutt.

Vilken bra kväll det här har varit!
Ett mysbesök på Kafe Station med Emma, med timmar av surr och varsin god macka. Du är bara för go, gumman. Tack för en mysig stund! =)
Efter det var det plattan i mattan hem för att se på Idol som sedan följdes av Berg flyttar in och sedan Välkommen åter. Riktigt bra tevestund med många skratt!

Dagen i övrig har varit bra, med skola mellan 10-12.30. Vi pratade om virus, epidimer och överigt bara infektioner kopplade till idrott. En helt okej föreläsning men det känns som mycket bara var snack från hans sida, och inga riktiga grunder att skriva tentafrågor på. Det känns ändå bra.

Då jag kom hem och insåg att jag var ensam, blev det ett impulsivt beslut om att ringa frisören, och en halvtimme senare satt jag i frisörstolen. Hurtirutten där. =)
Men vägen dit var minst sagt spännande!
Kom iväg lite sent och hade 3 mil till stan. Hade 5 minuter tillgodo när jag rullade upp mot parkeringen. Där hade dom parkerat som, ja, svin? Och det fanns 4 platser att välja på, varav ALLA var väldigt små. Men det var bara att försöka baxa sig in, ta om, backa, ta om igen, och till slut hade jag parkerat bilen perfekt enligt mig själv. Kändes grymt bra! Sen var det betalningen, skulle gå till parkeringsautomaten för att dra kortet, och kände mig så där lagomt stressad eftersom flera minuter gått åt till parkeringen. Tror ni kortet funkar kanske? Neeej! Då funkar bara statiolkort typ, suuuck. Det var bara att backa ut från min perfekta parkering och köra vidare till parkeringshuset en bit bort istället. Full fart in i parkeringshuset, och två våningar upp. Kom på mitt i det nya parkeringssökandet att jag kört i parkeringshus typ en gång förut, och det var förra året. Blev helt säker på att jag skulle köra in i något, ta för små/stora svängar, att något helt enkelt skulle gå på tok. Men det gick bra, klarade upp hela situationen helbra, och hittade snabbt en ny parkeringsplats. Sen blev det löpen till frisören och anfådd satte jag mig i stolen och bara njööt av en timmes omhändertagande.
Frisören var hur duktig som helst, och förstod precis hur jag menade. Riktigt kul! Kommer helt klart besöka samma ställe igen när jag känner hur bra det blev! Ingen större förändring frisyrmässigt, men en uppfräschning som helt klart var behövligt!
Dessutom massage i stolen till schampooneringen. Lovely!

Händelserik stund, men det känns skönt när allt ordnade upp sig till slut!
Nu blir det samtal baby, sen slå igen dom blå.
Tar nya tag imorgon.

Pics.


Fridas konfirmation


Hårfärgning

Friday im in love.

Åh vad jag tycker om lyckade helger, man blir så mycket mer positiv då veckan drar igång igen.
Känner verkligen att jag haft en bra känsla i hela kroppen idag, det är skönt!
Helgen spenderades med Mathias och vi har hunnit både till Skellefteå, sett på film, haft släktmiddag och bara myst! En bra helg i mina ögon!

Söndagar som i vanliga fall bara brukar kunna innebära slöande framför teven, försvann i snabb takt. 
Det började med att Mathias for och röstade och sedan åkte vi till Umeå. Där köpte vi ett nytt headset till han och en konfirmationspresent till min finaste syster. 
Sedan bar det av hemåt och jag färgade håret på både honom och Frida, mörkbrunt, riktigt snyggt!
Kvällen bestod av konfirmation och fika med släkten, riktigt mysigt! 
Det var Frida och en kompis till henne som inte kunde medverka på den riktiga konfirmationen i somras, som nu fick göra det igår istället. Dom var så söta så i sina vita kåpor! =)
Efteråt var det som sagt fika här och efter det tog jag mig an och masserade Mathias samtidigt som vi kollade på Music and Lyrics. Som avslut på massagen smörjde jag in hans ben med linement, och jag kan lova att mitt rum och min säng luktnar Jenka-tuggummi nu! Fastän mamma öppnade fönstret 2,5 timme imorse så vägrar lukten försvinna.

Idag tog jag en rejäl sovmorgon efter att ha sagt hejdå till Mathias vid 7-tiden. Klev inte upp förens vid 11, riktigt skönt!
Efter det kom Marie hit och jag gav henne massagen hon har pratat om sen den dagen hon fick veta att jag kom in på Spa-utbildningen. Hoppas det uppskattades =)
Efter det tog vi oss en promenad och sedan firade vi vår hurtighet med kladdkaka, yummie! =)

Ikväll blir det att kolla igenom grupparbetet inför redovisningen imorgon, men det ska nog gå bra, är inte så orolig. Sen blir det att avnjuta en god ananas-jordgubbs-smoothie och se på Biggest Loser Sverige.
En hårfärgning ska också hinnas med, och jag såg i min kalender idag, att det är på pricken ett år sedan jag färgade mitt ljusbloda hår mellanblont. Ikväll blir det samma prossedur (om det nu stavas så?). Var som att jag hade på känn att det var dags nu, just på samma dag också ;P

Wish med luck.


I väntan på den lille.

Idag tog vi oss en tur till Johanna för att hälsa på. Vi har inte varit där sedan i somras, och då hade dom just flyttat in i det nya huset och inte riktigt fått ordning på allt. Men när vi kom dit idag var allting så fint, med fina väggtexter, tavlor, tapeter som faller mig i smaken helt osv. Dom har verkligen fått det jättefint!
Dessutom blev både jag och mamma jätteförvånade när vi såg mörklila bollar hänga ute i trädet utanför köksfönstret. Johanna hade först trott att det var äpplen som inte mådde så bra, men det visade sig vara plommon som smakade huuur gott som helst. Snacka om lyx att bara gå ut och plocka in några plommon då lusten faller på. Sån lyx vill jag ha en dag då jag också bor i eget hus någonstans, med fruktträd och bärbuskar. Sånt kan jag se som en enorm vardagslyx =)

I hennes mage rör det sig en liten krabat som jag bara längtar tills han kommer ut. Så otroligt mysigt med en liten som man kan mysa med och snusa på! Har bara så svårt att förstå att både jag och hon har blivit så pass gammal att man faktiskt kan skaffa familj när man känner sig redo. Ibland kan jag tänka att vi fortfarande är 14-15 år och livet har knappt börjat. Eller som när vi var små och jag alltid sov över hos henne, först bråkade vi alltid jättemycket och Maria fick komma in emellan och säga åt oss att sluta. Sedan när vi skulle sova så låg jag där på madrassen nedanför hennes säng och ville att hon skulle berätta en massa saker. Jag var så nyfiken att få höra om när hon hade varit på discon och och träffat pojkar. Lilla kusinen från landet låg bara och lyssnade och fascinerades av hennes historier. Det var tider det, och stunder jag aldrig kommer att glömma, Johanna! =)

Men om ett par månader kommer lillen och jag kan knappt bärga mig! <3

Ikväll blir det kalasfirande hos Ines, som fyllde år 21 augusti, men tiden har inte funnits förns nu att åka dit. Det ska bli så mysigt att få träffa småkusinerna igen, och det är i den åldern man märker skillnad på längd och utveckling från gång till gång då man träffar dom! Efter det blir det Idol, och slutklämmen på tentan. Är i princip klar och ska bara kolla igenom och redigera vissa delar. Sen är jag leeedig och det känns otroligt bra!

Nu - middag!

Dreams

Snart kommer Sofia och Carro hit för ett sista ryck på grupparbetet, sluttouchen helt enkelt.
Dessutom hade vi tänkt att försöka passa på att massera varandra också, inte allt för länge kvar tills vi ska vara klara med massageuppgiften.

Resten av dagen blir det, ja, plugga på hemtentan. Det går så segt, men jag vet själv att jag inte har satsat 100% på den än, så det blir väl efter att ha träffats idag som jag förhoppningsvis ger gärnet. Hade varit så skönt att få den överstökad. Den flummiga delen på kursen är snart klar, och det känns gryymt bra!

Vaknade imorse av känslan att jag aldrig hade gått och lagt mig. Riktigt jobbigt!
Det känns som att det beror på att jag drömmer så otroligt mycket på en natt, den ena drömmen tar över den andra och huvudet blir aldrig riktigt utvilat. Det är precis som att jag har legat och tittat på film hela natten. What to do? Drömmar är alltid intressanta och jag är glad att jag kommer ihåg mycket av dom, men det blir helt enkelt bara för mycket. Efter en hel natts sömn ska man väl iallafall få känna att man har sovit?


Långpromenad.

Dagen har spenderats med finaste Matilda.
Det började med att vi hjälpte hennes kusin att få in sina kattungar till vetrinären för vaccination. Eftersom kusinen har en liten bebis på 5månader ville hon ha hjälp att bara få allting ur bilen och in till vetrinären. Mysmys! =)
Efter det tog vi oss en lång och härlig promenad längs Röbäcksslätten. Samtalsämnena var många och vi stannade även av för att mata några hästar längs vägen. Hur mysigt som helst!
Och verkligen jättekul att få träffa henne igen, det var alldeles för länge sedan sist.

Pratade om hur kluven jag kan känna mig ibland.
Med skola i Övik, boende i Hörnefors, vänner i Umeå och pojkvän i Åkullsjön.
Det är inte alltid jag känner så, men ibland och då känner jag verkligen hur jag bara längtar tills jag får ordning på allting.
Tills jag går ut skolan, skaffa mig ett fast jobb, lägenhet i stan och bara nära till allting.
Det blir en vacker dag, men jag tror ändå att vägen dit kommer gå ganska snabbt.
Den brukar ju som vara det.

Nu blir det att åka iväg och titta på lillebrors match,
och sedan pluggning resten av kvällen.

Måndag

Helgen har varit kanon,
och gått alldeles för fort.
Precis som en helg ska vara kanske? =)

Lördagens folkrace var hur kul som helst, med över 100 startande så gjorde Örnsköldsvik Motorklubb ett enormt jobb och fick igenom allting med 3 kval och finaler mellan 10.00-16.30, riktigt bra arrangerat och härlig bana att titta på, säkert rolig att köra också!
Emma kom dit efter många om och men, och det gjorde bara dagen ännu bättre, men stackarn var helt knäckt efter att ha dansat på dansmaran hela natten innan.
Innan vi hade åkt ifrån banan hade Mathias dessutom köpt en folkrace bil, ja, det gäller att hänga med i svängarna! Men jag tror att det kan bli riktigt bra, bara han håller sig på alla 4 däck under körning så är flickvännen nöjd.

Efter folkracet var det bara att lägga sig på gaspedalen. Körningen hade dragit ut på tiden och vi skulle vara på middag 18.00 vilket jag kände ganska snabbt var svårt att hålla då vi lämnade Övik 16.59.
1 timme och 7 minuter senare hade jag kört från Övik, duschat, sminkat mig, klätt mig och fixat håret. Då var fröken i fråga nöjd, och jag sa till Mathias att han aldrig mer behövde oroa sig över att jag inte kunde vara snabb under pressade situationer.
Väl i Nordmaling avnjöt vi en supergod middag bestående av kräftor, pajer, sallad, fläskfile, potatisgratäng och bröd. Verkligen hur gott som helst!
Kvällen var jättetrevlig och många skratt infann sig!

Igår åkte jag och Mathias på Maxi för att inhandla bland annat jeans till honom, Tack-för-en-trevlig-kväll-present till Carro och Rickard och smågrejs till mig.
Efter det bar det av mot Åkullsjön och sedan vidare till Vebomark när Mathias hade fotbollsmatch, i regnet.... Insåg ganska snabbt att fotboll är så mycket roligare att titta på när solen skiner, men vad gör man inte? =)
Resten av kvällen bestod av filmmys och äntligen fick jag se The Last Song, som var precis lika jobbig som jag fått för mig och tårarna rann... Som tur var hade jag en varm famn att krypa upp i när det blev för jobbigt. Men den var bra, helt klart!

Imorse var det bara att sätta sig i bilen på väg hem då Mathias skulle jobba och jag skulle träffa tjejerna för att göra klart vårat grupparbete. Sagt och gjort, vi är klara! Lite småfix kvar och planera redovisningen sen är vi helt färdiga. Det känns grymt bra, och jag är jättenöjd med vad vi åstadkommit! =) Alltid kul att jobba tillsammans när man känner att man är på samma nivå!

Ikväll blir det nog en promenad, kika över hemtentan mer seriöst och kanske vila ögonen på Biggest Loser Sverige, trots att jag tycker att det amerikanska är grymt mycket bättre. En lugn kväll blir det iallafall, måste få ladda om efter helgen =)

Grupparbete

Vilken fantastisk dag detta har varit!
Vaknade dock av att vara väldigt trött imorgon, vilket höll i sig en stund på förmiddagen.
Som tur var hade jag två brudar till min hjälp som ändå drog igång mig.
Vi träffades hos Carro imorse och satte igång med vårat grupparbete som ska handla om att vi bygger upp en egen Spamiljö i Olofsfors, där vi riktar fokus på den gröna omgivningen. Det kan låta lite flummig, men jag tror att det kan bli riktigt bra. Vi jobbar så bra tillsammans jag, Sofia och Carro, så redan efter första dagen har vi kommit långt och det känns bara hur skönt som helst! =)

På en liten stund kommer min älskade pojke hit och då har jag tänkt att ta med honom på en härlig promenad. Vid 9-tiden åker vi in till stan igen för att inhandla lite inför morgondagen och sedan förhoppningsvis möta upp lite folk runt om i stan. Skulle kunna tänka mig att kvällen blir rätt lugn, jag spar mina krafter inför morgondagen, som ska bli en KANONDAG! =)

Först bär det av till Övik med Emma där vi ska kolla på folkrace hela dagen, det blir bara hur mysigt som helst! När man träffar denna tjej så tror man inte att hon ska vara så jätteintresserad av bilar och fart, men skenet bedrar! ;) Hon sa senast i tisdags att hon själv skulle vilja börja köra folkrace, och det tror jag verkligen hon skulle klara galant!

Efter en hel dag i Övik blir det sedan direkt hem för en snabb tillfixning och uppfräschning och sedan ner mot södern igen. Hela vägen till Nordmaling. Då är vi nämligen bjuden på middag och fest hos Carro och Rickard. Det vankas kräftor, grillat och annat gott. Även det bara hur mysigt som helst! Sofia och Billy, Carros lillebror, ska också med och jag tror inte det kan bli annat än bra! Ser verkligen fram emot morgondagen, den kan inte slå fel! =)

Min syster hade ju en snäll kommentar idag också när hon hörde att jag pratade om att jag skulle på fest. Då tittade hon på mig läänge... "Du, på fest, du?"
Tack, sa jag då, som om jag var världens torris som aldrig gjorde något, kändes jättekul! haha.
Men till sitt försvar sa hon då att när hon hörde ordet fest så associerade hon till "Kungarna av Tylösand" där fylla, odäglighet och allmänt grisigt bara är förnamnet.
Då kändes det bättre, hon hade alltså bara fel uppfattning om vad det handlar om, man måste inte vara stupfull och ligga och spy, det är inte riktigt det man bjuder hem folk till fest för ;)

Men jag tycker om min syster, hon är söt hon! =)
Dessutom fick hon vara smakråd inför morgonkvällens klädval också, och det gjorde hon bra! =)

Torsdag.

Helgen är här, och den är såå efterlängtad!
Känns verkligen grymt skönt att få vara ledig en dag extra denna vecka, för det har varit långa och tunga dagar de 4 första dagarna på veckan. Det är inte särskilt avancerad saker vi pratar om. Men efter halvkass kommunikation mellan lärare så blir det mycket upprepning, och jag kan tycka mycket blir alldelse för flummigt för att jag riktigt ska koncentrera mig flera timmar i sträck. Ämnet är alltså trädgård och hälsa, intressant, men lite flummigt som sagt.

Så nu är helgen här och jag har redan inlett den med en skön promenad, älskar att vara ute och gå på hösten. Naturen får så fin färg och det är så lugnt på något sätt, man får mycket tillbaka av att bara titta på det man går förbi.
Efter middagen hade jag tänkt försöka ge mig på en massage av min lillasyster som vi har pratat om alldeles för många gånger. Jag skyller helt enkelt på att hon har för mycket för sig för ofta. Men ikväll har jag tänkt att knyta fast henne så jag får öva, ska ha masserat 10 personer innan början på oktober, och hittills har jag masserat två. Men jag känner ingen stress, gäller bara att hitta av rätta tidpunkter så det funkar för min "kund" =)

Vi fick även hemtentan utdelad idag så jag tänkte försöka sätta mig och kolla igenom den också. Jag vet att jag har en tendens att spara allting till sista stund. Men nu eftersom jag inte tyckte att den verkade så svårt, så känns det som att det är lika bra att ta tag i på en gång, så är det överstökat sen.

Som grädde på moset blir det sedan Idol, något som man helt enkelt måste se. Antingen får man sig ett skratt, eller så märker man hur håret på armarna rester sig när det är någon bra. Musik är alltid skönt, och då kan det vara kul att se olika former av framträdanden, vissa bättre än andra.

Take care.

Vila i frid.

Idag känner jag bara tomhet...
Det är som att alla känslor bara vill ut ur kroppen, men det tar stopp...

Än en gång har vi fått uppleva hur otroligt orättvist livet kan vara,
och en underbar person har lämnat jorden förtidigt.

Det är så svårt att förstå, varför, varför, varför?
Man blir arg, ledsen och maktlösheten tar över...

Vila i frid Jimmy, tack för alla minnen vi byggt upp tillsammans!

RSS 2.0