Midsommar i Mallis

Det är helt sjukt vad tiden går fort.
Nu är det inte många dagar kvar till midsommar, och med vädret som varit under den senaste tiden känns det ännu längre bort. Idag är det sol, och det gör mig lite gladare!
Midsommar kommer som vanligt spenderas i Maltträsk, Mallis ;), med en massa underbara människor!
Sola, bada, spela brännboll, äta god mat och bara busa på är väl det vi mest kommer att göra. Det ska iallafall bli hur kul som helst, och dessutom får jag chansen att ta igen massa förlorad tid med Hanna, som äntligen har kommit hem efter 10 månader i USA =)

Men det känns som midsommarfirandet börjar redan idag, då jag och Mathias ska åka till hans stuga utanför Lycksele. Spontan och härlig tripp dit blir det, och det ska bli jättekul! =)

Men nu väntar jag bara på ännu mer värme, så att man verkligen känner att sommaren är här. Jag vill ha en riktig sommar!

Vinst!

Helgens tävling i Kubbe slutade med vinst för min del! Det känns grymt bra, och väldigt efterlängtat!

På lördagen kändes det tungt vid flera tillfällen när jag inte fick ner reaktionstiderna som jag ville, men nu om man tänker i efterhand så låg jag flera gånger under 0,100, och det är ändå bra. Men när jag inte fick ner tiderna så mycket som jag ville så tog jag igen allting på söndagen istället när det var dags för eliminering.
Visst, vi var inte så många som tävlade i helgen, men ändå, det känns gryymt bra! =)

Efter att jag hade tagit emot mitt förstapris och alla andra hade fått sina, så berättade prisutdelaren att dom hade ett speciellt pris i helgen. För det team som ställde upp för funktionärerna, var positiva och utmärkte sig. "Jaha, vad roligt för det teamet", tänkte jag. Tills dom sa Emelie Jonsson. Förstod först ingenting, hade dom sagt fel? skulle jag gå fram?
Men dom hade inte sagt fel, så då fick vi pris för bästa team också, riktigt roligt! =)

Så 2 vinster på 2 tävlingar för familjen Jonsson, det är jätteroligt, och vi hoppas det fortsätter på samma sätt! =)

Dessutom, vädret! Innan vi åkte i fredags hade vi kollat upp vädret jättemycket inför helgen, och allting talade för att det skulle regna både lördag och söndag. Men blev det så kanske? Nej! Några smådroppar på lördagen under tävlingen, men aldrig så att vi var tvungen att bryta. I övrigt inget mer under tävlingen, så det var gryyymt skönt! Vi ska nog inte ta allt för hårt vad man säger på vädret ändå ;)Ikväll blir det bio med Emma. Ska se Sex and the city 2 =)
Sen får vi se mer vad dagen bjuder på, hade inte tackat nej till lite finväder =)

Namntillägg

Ska passa på att gratulera min älskade syster efter att hennes namntillägg gått igenom.
Så mycket som hon har fixat och donat med det där, och nu har bekräftelsen kommit hem i brevlådan.

Min prinsessa heter numera Frida Evelina Margaretha Jonsson,
tidigare Frida Margaretha Jonsson.

Jag vet att det betyder så mycket för dig gumman.
Och hon där uppe ler åt oss!


Min finaste prinsessa, jag älskar dig lika mycket nu som då!


Efter regn kommer solsken?

Jag kan knappt förstå att sommaren är igång,
och jag blir inte mer övertygad då gradantalet knappt ligger över 10grader.
Suck, vad hände med ryssvärmen?
Imorgon ska jag klippa gräsmattan, och då har jag beställt på sol för jag vet en brud som vill ha lite värme och kanske lite färg ;)

Men att sommaren är igång känner jag på en gång i kroppen då dragracingtaggen infinner sig. Det behövs bara att jag ser en bil, eller tänker på att det snart är tävling igen så går det en il i hela magen. Jag är såå taggad, och sen att bilen går så bra som den gör, gör allting så mycket bättre.

I helgen bär det av till Kubbe, utanför Övik. Hittills är vi 3 stycken anmälda i min klass, men jag hoppas självklart på fler. Alltid roligare att tävla när det finns lite motstånd! :)
Nu när jag vet hur grejerna funkar är det bara att finjustera lite och sedan ska The Black Angel gå som en pärla.

Taggad är som sagt bara förnamnet!


Sen tycker jag att det är såå tråkigt att en viss familj ska ha sån otur. Dom som har gått igenom en ordentlig livskris, en mardröm man inte önskar sin värsta fiende. Om det sen då kunde börja gå lite i medvind för dom är väl det minsta man kan begära. Men inte. Ett nederlag efter ett annat. Det är så tråkigt... Som om dom inte har gått igenom nog.

Det vimmlar av prinsessor.

Gårkvällen spenderades med bästaste Emma och vi hade bestämt oss för att åka och kolla på årets prinsar och prinsessor som skulle gå längs röda mattan in på balen i Umeå.

Tänk att det är ett år sedan jag gick där.
Ringde upp Linus från Arboga. Tillfixning hos mormor av Marielle, sedan fotografering vid vattnet med Emma och Tony. Vi drack champange och åt jordgubbar. Allt min mamma sa: Bara du inte spiller Emelie!
Sedan bar det av i den blå faran med Albin som chaufför, jag minns att jag var såå pirrig och förväntansfull. Gången längs röda mattan gick hur bra som helst, och jag verkligen njöt. Snacka om att det är en kväll man känner så fin, som en prinsessa :)
Kvällen var oförglömlig, god mat, massa människor som man inte träffat på ett tag och en natt jag aldrig önskade ta slut.
Min bal får helt klart 10p av 10 möjliga! =)

Igår var det dags för den yngra generationen, 91orna. Alla var så fina och såg så glada ut! Förväntansfulla, med allas blickar på sig, och helt ovetandes vilken underbar kväll dom står inför.

Åh, jag vill spola tillbaka tiden och känna känslan igen. Det är nästan så jag önskar jag kunde bli bjuden på bal och galor lite oftare ;)


Min fina Sara på röda mattan, tillsammans med pojkvännen Henrik.
Hoppas din kväll blev lika bra som min gumman!

Schools out for summer, soon.

Imorgon vid den här tiden har jag sommarlov.
I drygt 3 månader!
I caaant wait!

Men innan dess.... just det, den jobbiga tenta som ska skrivas.
Ibland känner jag bara för att bränna upp papperen och sedan bara låta det gå som det går.
Men det kanske inte funkar så?
Vad vet jag, jag har aldrig testat.

Hur som helst är jag grymt less på detta nu, vill bara kunna sitta i solen och njuta, utan att känna att läsningen ligger över mig,
kunna åka iväg, hitta på saker, utan att känna att jag måste skynda mig hem för att ta igen en massa läsning.

Nä, imorgoneftermiddag. Det är en bra stund i mitt liv.
Då ska jag bara njuuuuta!

RSS 2.0