40årsfest.

Fy vad opigg jag var imorse. Har vaknat flera gånger inatt av att det har skurit i hela halsen, det har gjort så ont! Sen huvudvärk på det, yeey! Tur jag hade finaste mamma då som kunde skjutsa mig på jobbet! Skönt att slippa cykeln en dag! ;)

Sitter på jobbet nu iaf, har lite barn och chefen bjuder på chokladtårta, så då blev dagen genast mycket bättre ;)
Jobbar stängning idag och slutar 16.30, sen bär det av mot Åkullsjön för 40årsfest ikväll. Mathias bror fyllde år igår och ikväll är det fest, ska bli så roligt, dock kunde jag har lite bättre festuppladdning. Men det ska bli kanon!

Vädret idag hade kunnat vara bättre, men än så länge regnar det inte iallafall! Men nu vill vi har sommar och sol, värme! Här om dan satt jag i tshirt ute på gården, hur underbart var inte det?! :)

Det börjar bli allt mer sällan mellan inlä...

Det börjar bli allt mer sällan mellan inläggen nu. Inte alls min tanke så därför får jag helt enkelt ta och skärpa mig ;-) Sitter i en lånad husbil på väg ner till Tierp för säsongens första tävling! Ska bli så roligt att träffa alla, och många man inte träffat på riktigt länge. Sommarfamiljen är påväg att återförenas ;-) Samma visa varje år, ifrån varandra på vintern men på sommaren är allt precis som det ska vara :-) Så därför hoppas vi nu på bra väder i helgen så att det blir mycket körning och att vi hinner njuta riktigt ordentligt! :-) Det blir Frida som ska köra Davids bil, så det blir spännande :-) En stolt och förväntansfull syster :-) Och allt regn gör vi bort nu på vägen ner, så det så ;-) I övrigt så är allt så bra! Trivs så fruktansvärt bra på jobbet, kunde inte ha fått det bättre! Underbara arbetskamrater och jag älskar barnen som om de vore mina egna, det är en sån härlig känsla i kroppen att verkligen känna sig trygg och avslappnad på sin arbetsplats, att känna att jag hittat rätt! :-) Så nu fortsätter vi så här våren ut, och njuter av varje minut! :-) Nu väntar kycklingsallad, praktiskt med husbil, då kan man göra många saker samtidigt! ;-)


RSS 2.0