Grupparbete

Vilken fantastisk dag detta har varit!
Vaknade dock av att vara väldigt trött imorgon, vilket höll i sig en stund på förmiddagen.
Som tur var hade jag två brudar till min hjälp som ändå drog igång mig.
Vi träffades hos Carro imorse och satte igång med vårat grupparbete som ska handla om att vi bygger upp en egen Spamiljö i Olofsfors, där vi riktar fokus på den gröna omgivningen. Det kan låta lite flummig, men jag tror att det kan bli riktigt bra. Vi jobbar så bra tillsammans jag, Sofia och Carro, så redan efter första dagen har vi kommit långt och det känns bara hur skönt som helst! =)

På en liten stund kommer min älskade pojke hit och då har jag tänkt att ta med honom på en härlig promenad. Vid 9-tiden åker vi in till stan igen för att inhandla lite inför morgondagen och sedan förhoppningsvis möta upp lite folk runt om i stan. Skulle kunna tänka mig att kvällen blir rätt lugn, jag spar mina krafter inför morgondagen, som ska bli en KANONDAG! =)

Först bär det av till Övik med Emma där vi ska kolla på folkrace hela dagen, det blir bara hur mysigt som helst! När man träffar denna tjej så tror man inte att hon ska vara så jätteintresserad av bilar och fart, men skenet bedrar! ;) Hon sa senast i tisdags att hon själv skulle vilja börja köra folkrace, och det tror jag verkligen hon skulle klara galant!

Efter en hel dag i Övik blir det sedan direkt hem för en snabb tillfixning och uppfräschning och sedan ner mot södern igen. Hela vägen till Nordmaling. Då är vi nämligen bjuden på middag och fest hos Carro och Rickard. Det vankas kräftor, grillat och annat gott. Även det bara hur mysigt som helst! Sofia och Billy, Carros lillebror, ska också med och jag tror inte det kan bli annat än bra! Ser verkligen fram emot morgondagen, den kan inte slå fel! =)

Min syster hade ju en snäll kommentar idag också när hon hörde att jag pratade om att jag skulle på fest. Då tittade hon på mig läänge... "Du, på fest, du?"
Tack, sa jag då, som om jag var världens torris som aldrig gjorde något, kändes jättekul! haha.
Men till sitt försvar sa hon då att när hon hörde ordet fest så associerade hon till "Kungarna av Tylösand" där fylla, odäglighet och allmänt grisigt bara är förnamnet.
Då kändes det bättre, hon hade alltså bara fel uppfattning om vad det handlar om, man måste inte vara stupfull och ligga och spy, det är inte riktigt det man bjuder hem folk till fest för ;)

Men jag tycker om min syster, hon är söt hon! =)
Dessutom fick hon vara smakråd inför morgonkvällens klädval också, och det gjorde hon bra! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0