Lägenhetssökning.

Att det skulle gå så här trögt att hitta lägenhet ville jag nog inte ens drömma om förut. Tur det finns trevliga fastighetsägare som säger att jag inte behöver oroa mig och att det kommer att lösa sig.
Jag håller alla tummar och tår och hoppas att det ska släppa snart.

Om någon hör något av någon om en ledig 2a eller 3a efter sommaren, HÖR AV ER!
Allt är till hjälp!

Suck. Tur att solen lyser ute iallafall, det får mig på lite bättre humör.

Midsommarplaner och tandläkarabonnemang.

Ibland känner jag bara, usch för att bli gammal. Det är så mycket man ska hålla koll på och som man ska fixa. Lättare var det då man var liten, då allt bara fungerade av sig själv eller då mamma och pappa kunde fixa och ta besluten åt en.
Men jag antar att det här bara är början på vuxenlivet, huvva.
Just nu sitter jag och försöker förstå mig på vad som ingår i "Abonnemangstandvården", avtalet som jag tecknade imorse då jag var hos tandläkaren, och sen vad jag kan få ut av "Allmänt tandvårdsbidrag"...
Jag är van att gå till tandläkaren på kallad tid, le och se glad ut då jag går där ifrån. Men nu, då ska det tecknas avtal och sen mitt upp i allt ihop kunde man plötsligt få pengar tillbaka. Någon som kan lära mig allt om vuxenlivet får gärna göra sig synlig.
Uschba. Men jag kan ju iallafall glädja mig med att jag var i den bästa premieklassen för abonnemanget, och även om jag tycker att avgiften är dyr så har jag det billigaste priset. PLUS att jag had ejättefina tänder enligt tandläkaren, så helt kan jag inte deppa ihop :P

Istället får jag blicka framåt, mot helgen!
Midsommar i helgen och som vanligt går tiden alldeles för fort och vi är inne på sista helgen i juni. Snacka om att inte hänga med!
Men jag är iallafall jättelycklig över våra planer inför helgen då det bär av till Mathias stuga utanför Lycksele tillsammans med hans familj och myshundarna! Stugan ligger alldeles vid vattnet och det är bara hur fint som helst.
Jag är van sedan drygt 10års tid att fira midsommar i en stuga tillsammans med familj och vänner, och jag ser inte midsommar som en "supar-helg", det är snarare mängder av familjemys men gärna med en kall cider eller så! I sommar då det inte blir som vanligt att åka till Malträsk så är jag jätteglad över att jag ändå får uppleva stugmiljö och familjemys, trots att det inte blir samma sak. Som sagt 10 år på samma ställe, med samma människor, sätter sina spår. Men ibland får man bryta trender och upptäcka något nytt. Jag är heeelt säker på att helgen kommer bli kanonmysig tillsammans med mitt hjärta och hans fina familj! =)

Update.

Dagarna flyger förbi, och jag är sämst på att uppdatera. Så är det bara! Mycket roligare att klicka runt på andras bloggar ;)

Jag och Mathias söker iallafall lägenhet, nästan så att man ser hur gråhåren växer! Men jag tror helt klart att vi kommer att hitta något, någon liten lägenhet borde stå ledig i stan för oss! Tur man har kontakter säger jag bara!

Helgen har varit kanon! På fredagen var det grill och jacuzzi-bad i Röbäck som gällde och igår var det surströmmingsmiddag hos kusinerna.
Idag har vi mest bara slöat. Tog oss en tur bort på fotbollsplanen mitt på dan för att se Jossan, Mathias brorsdotter, spela match mot Hörnefors. Till matchen köpte vi med oss varsin mjukglass att mumsa på, lovely! =) Hann med en hel del Agnes-mys och jag ser verkligen fram emot helgen då vi ska åka upp till Mathias stuga utanför Lycksele för att fira midsommar. Jag, Mathias, småtjejerna, hundarna och Mathias syskon och föräldrar. Ska bli supermysigt! En stuga alldeles intill Umeälven, mys mys mys!

Annars vet jag inte om det händer så mycket mer intressant för tillfället! Helt sjukt att det snart är 3 veckor sedan jag gick ut universitetet. Blir mörkrädd över hur snabbt tiden går! Huvva! Därför försöker jag ta vara på varje härliga dag av sommaren, den går nog snabbt ändå!

en rubrik.

Det är helt sjukt att det snart är en vecka sedan jag gick ut skolan, dagarna bara flyger förbi! Det är helt sinnessjukt.
Tack alla för gratulationerna på avslutningsdagen, det känns jättebra, men jag har nog inte förstått det än. Har fortfarande tanken om att jag ska tillbaka dit i höst. Men icket. Nu blir det att söka jobb och bli vuxen, en ny del i livet som jag blickar fram emot!

Långhelgen har varit jättehärligt och den har bestått av Boppers i Bjurholm, en dag på Bruket i Olofsfors, folkrace i Bussjö och 5-årskalas för Arvid.
En helt underbar helg alltså!

Nu i helgen bär det av till Tierp för en stor 4-dagarstävling. Många bilar i de stora klasserna kommer dit, David ska köra årets första tävling och vi är lovade väder upp mot 28grader. Det går riktigt bra! Däremot talas det om åska i och med de stora väderomväxlingarna, men det hoppar jag gärna över!
Håller tummarna för min bror, och att helgen blir kanon! 

RSS 2.0