Magsjuka och Skilda världar.

Länge sedan en uppdatering nu, jag vet. Det har varit fullt upp med att fira en underbar jul, och allt som hör därtill, med min underbara familj! Längtar redan tills nästa gång ;) Har fått spendera massor av tid med människor som verkligen gör mig gott, och jag har njutit allt jag bara kan. Av mat, sällskap, julklappar osv :)
 
Men sen tog julhelgen slut, och det vi försökte undvika kom ikapp; Mathias har legat i magsjuka sen i förrgår...Sen igårkväll har han fått behålla det han stoppat i sig, men energinnivån på honom är så låg att det inte är sant. Så jobbigt att se honom i det här tillståndet, samtidigt som jag har försökt hålla mig på avstånd så gott jag kunnat, jag vill verkligen inte falla dit. Har försökt att sprita av ytorna så mycket som möjligt, bytt handdukar, renbäddat osv, så jag hoppas att det räcker. Åker jag dit nu, så ligger jag på måndag, alltså nyår. Usch, vill inte ens tänka tanken, värre tajming finns nog inte!
Hoppas bara att Mathias kan repa sig till måndag, vill verkligen inte sitta kvar här hemma, veta att alla firar på eget håll och vi blev kvar här. Det får helt enkelt inte hända. Imorgon när vi vaknar så mår han bättre, och vi kan åka iväg till Åkullsjön som planerat, så får det bli. Utan tvekan.
 
Medan Mathias har varit frånvarande så har jag börjat se Skilda Världar, är på 24e avsnittet, det är såå mycket som man inte kommer ihåg eller la märke till när man var yngre och såg det. Kul att minnas tillbaka lite :) Så det har varit min underhållning de här dagarna :P
 
 

Dan före dan, före dan, före dan, före doparedan! :)

Knappt fyra timmar till helg och jullov, underbart!
Idag har vi total mysdag här, många barn har redan gått på lovledighet så det är lugnt tempo och det känns som en bra avslutning på terminen.
 
Dock är varken halsen eller näsan på min sida. Hostmedicin, nässpray och halstabletter preppar jag i mig. Försöker övertala min kropp att den ska bli frisk över helgen, så att jag är helfrisk på måndag när det är dags för JULFIRANDE!! :D Såå mysigt med julen och allt som här där till :)
 
 

Julstök.

Åh vad skönt! Nu är alla julklapparna inhandlade, inslagna och dom ligger under så fint under vår vackra julgran. Julbaket är bortgjort, knäcken, fudgen, chokladtryffeln, wienernougaten, snöbollarna och saffranslängderna trängs i frysen ;) Nu ligger planen på att bara njuuuta fram tills julafton :)
Två arbetsdagar kvar pch sedan kommer en helg som är fylld av julmys även den. "Lilla-julafton" hos farmor och farfar på lördag, och uppesittarkväll hos mamma och pappa på söndag :)
 
Mathias står i köket för tillfället och jag vet att han håller på med något som har med min julklapp att göra, spännande värre! Jag ska inte tjuvkika, jag sitter snällt kvar i vardagsrummet en stund till :)
 
Som sagt, två dagar kvar på jobbet. Sen blir det julledigt en stund! Redan nu har ett par barn gått på julledigt, så det blir lugna dagar här framöver :) Idag åt vi julmat med barnen, och de fanns även västerbottensostpaj med på julbordet - hur underbart gott som helst, med romsås! :) Jag njöööt, och till middagen var jag fortfarande mätt sedan lunchen ;)
Så nu ska jag bara njuta, och mysa! Dagarna går nog fort iallafall...... ;)

Det går bra nu.

Efter ett samtal med chefen nu på lunchen, så blev det klart att jag får förlängd anställning! :) Känns så skönt att veta vad jag gör nu fram tills slutet på juni, och helst på ett ställe där jag trivs så bra :)
 
Loooovely! :)

Födelsedagsfest.

Lördag kväll, och partystassen är på! Idag är inte vilken dag som helst, det är min fina Emmas födelsedag och det ska vi fira med dunder och brak! Först blir det middag hos henne och sedan styr vi utgång, jag har typ inte varit ut sen september, så det känns superkul!
 
Idag har vi varit på stan och försökt inhandla julklappar, gick rätt bra faktiskt. Har ett par kvar som ska fixas, men jag är inte orolig, än är det många dagar kvar till jul :) Imorgon ska jag sätta mig och slå in klapparna, och fylla på högen som har tagit plats här i vardagsrummet. Tycker att det är så mysigt att se alla klapparna på hög, det ger julstämning om något! Sedan ska även granen kläs imorgon, kommer bli sååå fint!
 
Men först; utgång!
 
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HJÄRTAT!

Julklappsstress.

Suck, det är den 3e december, och jag har redan julklappsångest. Det står i princip stilla i huvudet, och tiden är alldeles för lite lång. Jobbar varje dag, oftast till 16 eller längre, då är det inte det enklaste att ta sig ut. Dels är energin låg och sen gör mörkret att man bara vill hem och tända upp ljus och mysa.

Men julklappar ska jag hitta, ska ge mig ut en sväng imorgon, när jag slutar 14.45. Då blir det en runda på stan får ta mig ett span då, sen ska jag och Mathias försöka kolla lite också. Hade tänkt att åka ut på lördag, och trängas med alla andra... Suck..
Jag inser nu vad enkelt det var förra året, då jag jobbade i butik. Då märkte man precis av hur julshoppingen såg ut, hur det ökade dag för dag och man visste precis när man skulle springa en runda på stan på lunchen. Men det ska nog gå bra i år också, man får planera lite bättre bara :p

RSS 2.0