Sitter i bilen på väg ner till Olofsfors, ...

Sitter i bilen på väg ner till Olofsfors, där valborg ska firas! Första cidern är sprättad, och det är såklart inte jag som kör! ;-) Vi hoppas på en kanonkväll med härligt vårväder! :-) Som det varit i helgen får det gärna fortsätta! Jag och Mathias invigde grillen igår och efter det tog vi en härlig långpromenad i kvällssolen, sådana stunder får mig att må så gott! :-) På lördagen var det sportpub i bygdsiljum, och det blev hålligång enda till morgonsidan, och roligt hade vi! :-) Nu är våren här och jag njuter av varje minut! :-) <3


We're back!! Just nu ligger vi på radison ...

We're back!! Just nu ligger vi på radison hotell på arlanda och bara har det jättegott! Resan har gått hur bra som helst och vi är tillbaka i kalla sverige helskinnade! :) vi har haft underbart väder, snorklat bland koraller och sett mängder med vackra fiskar, träffat jättefina människor och bara haft en välbehövlig semester! Uppdaterar mer sen och med bilder, men vi är iallafall hemma nu, eller i sthlm! Imorgon kommer vi hem till Umeå! Då blir det kramkalas för hela slanten med familjen! Längtar! <3


Just nu ligger vi på arlanda och har det g...

Just nu ligger vi på arlanda och har det ganska mysigt faktiskt! Vi har styrt ihop fotöljer två och två, som har bildat någon typ av sängar. Betydligt bekvämare än vad jag hade föreställt mig, då jag var beredd att sova på golvet om jag var tvungen. Resan ner gick bra, men självklart ska vi hinna med att sätta ribban högt innan vi ens lämnat umeå. Mängder av skratt har det bjudits på, och vi har inte ens lämnat landet än. Det här kan inte sluta annat än bra! Frågan är hur länge man orkar hålla upp dom blå, känns att jag hade öppning imorse! Förväntansfullhet blandat med observation av andra resenärer, som kan vara en aning misstänksamma, håller oss vakna... Men det har ska gå jättebra! Som sagt, take care!


Nu kommer vi Egypten!

IIIH!
Nu är det inte många timmar kvar tills vi sätter oss på planet påväg till Stockholm, och imorgonbitti bär det av mot Egypten!
En vecka med sol och bad. Värme och skratt! Helt underbart!

Väskorna är färdigpackade och just nu sitter jag hos mamma och pappa och inväntar lite middag. Resenerverna börjar smyga sig på, så jag hoppas att jag får i mig nån mat!

Taggningen är på topp, och det ska bli så otroligt härligt!
Egypten är för mig fortfarande obeprövat, så det ska blir roligt att få bilda sig en uppfattning! :)

Ses om en vecka!

TAKE CARE!


I skrivande stund sitter jag i bilen på vä...

I skrivande stund sitter jag i bilen på väg hem. Vi rullar in i Lycksele om ett par mil. Det känns riktigt tråkigt att lämna fjällen bakom oss. Vi har haft det så otroligt bra, med fint väder, god fiskelycka och skratt. Synd bara att tiden går så fort när man har roligt! Men samtidigt har vi varit i den här situationen förut, och vet att det bara kommer att smälla till, sen åker vi efter blå vägen igen, fast åt andra hållet ;-) Det som känns skönt är att det finns så mycket att se fram emot nu när vi kommer hem. Sommaren är strykande nära, innehållande dragracing, Göteborg, sol och bad! Dessutom är det endast 6 dagar innan flyget lyfter från Arlanda och tar mig, Emma och Stina mot Egypten! Har nog inte riktigt förstått att vi ska iväg och ännu mindre att det är så få dagar kvar! På fredagkväll åker vi ner till sthlm och på lördagmorgon bär det av! :-) Som sagt, det är så roligt att ha saker att se fram emot!


Då börjar denna dag gå mot sitt slut. Imor...

Då börjar denna dag gå mot sitt slut. Imorse när vi vaknade möttes vi av mängder av nerfallande snö. Blev en lugn morgon, och som den goda systern jag är försökte jag hjälpa lillebroren med läxorna. När snön hade avtagit en del begav vi oss ut på isen. Provade på fiskelyckan även idag, och jag fick på en fisk på kroken. Årets första! :-) Snön kom tillbaka i väldiga mängder och i ett försök till att hålla värmen sprang jag och syskonen upp för en hög backe för att sedan kana ner. Roligt var det! :-) Väl hemma vid motellet igen har vi bara myst! Bastat, grillat, druckit gott och spelat spel! :-) En kanondag, trots vädret ;-) Imorgon talas det om liknande väder som idag, så mest troligt åker vi in till Hemavan en sväng, för att få byta lite miljö och handla lite :-) Tror iallafall att morgondagen bjuder på en hel del mys även den! :-) Godnatt!


Äntligen blir det en mobil-update! :-) Joh...

Äntligen blir det en mobil-update! :-) Johanna har varit gullig och hjälpt mig, så nu hoppas jag att det ska funka. Här i fjällen har vi det så sjukt underbart. Solen värmer, fiskarna nappar och sällskapet är det bästa! :-) Idag har vi varit ute på sjön och bara njutit, jag klagar verkligen inte! Nu blir det att slå igen mina blå, och imorgon väntar en ny dag med skoter och fjällmys! Godnatt!


Test

Test


RSS 2.0