Long time ago!

Tiden springer iväg, och idag går vi in i vecka 13. Veckan innan påsk, och snart lämnar vi mars bakom oss. På gott och ont. Skönt att vi närmar oss våren och sommaren, lättare kläder och varmare väder. Samtidigt lite skrämmande då tiden bara rinner iväg och det redan har gått 3 månader av det här året.
 
Men de här första månaderna har innehållit så mycket, det är inte konstigt att det känns som att tiden går snabbare än vad det säkert gör. Skratt och gråt har kantat det här kvartalet, men nu ska vi lämna all skit bakom oss och blicka framåt med ett leende på läpparna! Tillsammans är vi stark, och om det är en fight som väntar, då står vi redo. We're all in this together!
 
En förkylning har satt sig i kroppen, inte välkommet då jag heller vill känna mig pigg och fräsch. Ligger på gränsen till feber, men jag jobbar ändå. Det har även varit mycket på jobbet under den här tiden, och jag känner att det inte alls passar sig att vara hemma nu. Dumma förkylningstider.
Men ett stort plus är att jag ska till frisören i eftermiddag. Ska bli så skönt att få bort lite av det slitna. Jag ska prova att klippa mig på ett relativt nytt ställe i stan som heter Nikita. Det behöver jag, lite ompyssling :)
 
Helgen har varit helt fantastisk. Det blev en spontanresa för Mathias till fjällen tillsammans med en kompis, så jag åkte till mamma och pappa och mådde gott där! Fotbollskväll på fredag, Swapmeet med fikaförsäljning på lördag, sedan åkte vi iväg på kalas hos Johanna som fyllde år! :) Lördagkväll blev lugn då förkylningen och feberkänslorna blev starkare. Igår tog jag, Frida och mamma en jätteskön promenad i solen och då kände man verkligen hur våren var här! Det droppade från taken, vattnet rann efter marken, fåglarna sjöng och himlen var alldeles klarblå och solen värme! Hur underbart som helst!  Mer sånna dagar vill vi ha nu, så att man verkligen får känna att den långa vintern var värd att gå igenom, för att sedan få återbetalning i en HÄRLIG vår!
 
Nu väntar en 4-dagars arbetsvecka och sedan kommer påsken med stormsteg! Ska äta middag hos farmor och farfar på fredag tillsammans med släkten, sen ska vi nog bara MYYYYYSA och äta gott! Ett besök på Godishuset har blivit inplanerat, kan bli farligt, men ack så gott! :D
 
Love you more than anything!

Inför v.12

Tycker att det är så tråkigt att blogg.se inte funkar som det ska. Tror att det är endast på min egen dator, men det är ju ändå här jag spenderar mest tid... Hoppas det går till sig! Det blir så tråkiga inlägg när texten flyttas ihop och jag inte kan lägga ut bilder eller ändra textsnitt... Suck. Hur som helst har vi kommit hem från en härlig helg i Åkullsjön/Bygdsiljum. I fredagskväll var jag, Maria och Hilma och badade bubbel, supermysigt! Igår var vi ute i det supersköna vädret HELA dagen. Vi var på skoterdragracing i Ljusvattnet och Rille tävlade. Solen sken och det var riktigt fint väder, lite kallt om tårna bara. Men det värsta är ju hur trött man blir utav att vara ute under en hel dag. Vi har knappt blivit människor än ;) I förmiddags gick vi ner till skolan i Åkullsjön för att se 7-milaåkarna passare på skidor. Heja heja ;) Efter det drog vi till Bygdsiljum för att hälsa på hos Nicke och Michaela, det blev en lugn eftermiddag där och vi hann även med att fika på Westmans, mums! :) Just nu sitter jag och planerar upp veckan, och skriver upp alla måsten och viktiga saker. Det blir en längre lista, och jag antar att den här veckan kommer att dundra förbi med fart, precis som alltid. Keep your head up, and smile! :)

3 saker.

Har fortfarande något fel på blogg.se. Det är inte kul, all text åker ihop, kan inte lägga ut bilder och det finns inga inställningar för texttyps-byte osv. Konstigt. Hur som var helgen supermysig! Men tre saker fick jag lära mig: Man ska inte gymma dagen efter alkoholförtäring (en lätt spykänsla kan komma när du står på löpbandet). Jag tycker inte om träningsövningen Burpees (man döööör, men det är effektivt...) Högerregeln... (jag behöver inte säga mer...) Men nu ser vi på Ullared iallafall, och drömmer oss bort! :D

What a day!

Vilken dag.. Vissa dagar känner man att man lever, mer än vanligt. Det är verkligen inte roligt att känna sig otillräcklig på jobbet, 11 små famnar som söker trygghet och man kan inte ge allt som man vill. Usch, ingen skön känsla alls. Men jag vet att jag gjorde så gott jag kunde och imorgon tar vi nya tag! Då ska jag komma ihåg att andas, kanske hinna med en rast och inte stressa. Man kan alltid bli bättre, jag har att lära av om man säger så. Efter jobbet fick jag åka och fylla på batterierna hos mamma, frida och david. Vi hann med en liten sväng på stan också, det var välbehövligt! Mötte upp Mathias på gymmet när han hade slutat, men det var som att all ork var borta. Kunde inte alls ge det jag ville, men energin kan kanske inte räcka till allt. Imorgon är en ny dag :) Myser ikväll med både ansiktsmask och hårinpackning, man behöver lyxa till det ibland, lite vardagslyx ;) Och sen lite Arrow på teven till det, den här dagen kanske inte slutar så tokigt ändå! :)

Have a nice trip, daddy! <3

Knappt en timma till helg, underbart!
Då ska jag promenera hem till mamma, och sedan går vi iväg och hämtar mysigaste Jasmine på förskolan, åh vad härligt att få rå om henne en stund! :)
Helgen kommer att spenderas hos mamma, Frida och David. Pappa åkte iväg till USA nu på morgonen, behöver jag säga att jag är nååååådigt avundsjuk! Hade gjort mycket för att få följa med i bagaget, detta underbara land, can't get enough of you! Jag är säker på att han kommer att njuta lite från mig iallafall, men bäst hade det varit om jag hade fått uppleva det själv! :D

Så då får vi som är kvar här hemma göra det bästa av situationen, och se till att vi får en riktigt mysig helg till att börja med!
 
Bilder från Klövsjö kommer att komma, så fort blogg.se funkar som det ska!

RSS 2.0