Efter regn kommer solsken.

Idag har varit en riktigt tuff dag i fröken Jonssons liv. Min första tanke när jag slog upp ögonen imorse var att jag inte ville stiga upp för att dagen skulle börja.. Som jag, liksom mina underbara arbetskamrater, har gruvat oss för denna dag. Hela veckan har varit jobbig, och idag skulle slutkampen komma..
Dagen kom, vare sig jag ville eller inte. Tårarna har runnit på oss alla, och vi har kramats otaliga gånger. Föräldrar har kommit för att hämta sina barn, och ännu mer tårar har runnit, på både oss fröknar och föräldrarna. Underbara presenter har delats ut, och ännu mer tårar rann! Stackars barn, vad ska ni ha trott om oss idag?! Men det är ju bara för att vi älskar er så mycket och vill er ert bästa! Nu går vi på sommarlov och jag intalar mig att vi ses igen, Umeå är ju faktiskt inte allt för stort. Och personalen, vi har redan bestämt att vi ses till hösten, det finns inga andra alternativ. Jag har inte gjort mitt på det där stället, och jag har fått så mycket fina kommentarer så jag antar att min vilja om att komma tillbaka är ömsesidig! :)

En otroligt positiv sak med dagen var våran pizzalunch som totalspårade. Igår strax innan vi slutade bestämde vi på Nasse att vi skulle äta pizza inne på avdelningen som en avslutning för mig, Emelie och Birgitta. Det skulle ju bara bli hur mysigt som helst, och en perfekt avslutning inför sommaren! Men ryktet om pizza råkade spridas, så det slutade med att vi blev 12st inklusive chefen som åt pizza inne på vår avdelning medan barnen sussade sött! Supermysigt att få en sån härlig avslutning med hela huset innan vi går på en efterlängtad sommarledighet! Kaffe och gotårta intogs också och vi kunde inte haft det bättre! Ett härligt sista minne av en kanontermin med massor av fantastisk personal och våra underbara små barn!

Kvällen innebar ett spontant 2årskalas för söta Sally, och det var så skönt att komma på andra tankar! :)
Imorgon är det Wheels i Umeå, och jag hoppas att vädergudarna glömmer bort vad dom lovat och råkar ge oss lite sol istället, för just nu verkar det inte allt för roligt. Under har ju faktiskt skett förr! :)

En del av de fina presenterna som fick följa med mig hem idag...

Spontan pizza-lunch inne på Nasse. Perfekt sommaravslutning!

Mysigt 2årskalas för söta Sally!

Cry-baby!

Om det finns en nackdel med mitt jobb, så har jag blivit ännu mer övertygad om det idag... Jag kan inte ta farväl! Det har alltid varit svårt för mig, står ofta där bölandes när jag ska säga hejdå till någon, även fast jag vet att man kanske ses om några veckor. Men jag kan bara inte hålla känslorna i läge när jag ska ge eller få den där hejdå-kramen!
Idag som sagt var vi där igen. Barnen slutar nu ett efter ett, och idag var det två pojkars tur. Har gått och gruvat mig så mycket inför den här veckan, så känslorna är som ett enda kaos. Det är ju mina barn när jag jobbar, jag älskar ju dom som om dom vore mina egna. När jag nu har vetat att barnen börjar ta ledigt inför sommaren kommer magontet som ett brev på posten. Det hade ju varit skillnad om jag hade vetat att vi ses i augusti igen, men så är det ju tyvärr inte. Fick två värmande kramar av mina älsklingar som slutade idag, och det var som om dom förstod. En av dom strök mig över kinden och ville inte släppa taget, och den andra kramade länge och många gånger, och viskade "hejdå" i örat. Fröken grät kan jag lova! Det var med tårfyllda ögon jag cyklade från jobbet.
Usch vad jag hatar avsked, och det är som sagt den största nackdelen med mitt jobb. Men nu ska dom ha ett härligt sommarlov, jag med!

Efter jobbet cyklade jag ner på stan och spenderade flera timmar tillsammans med min älskade syster. Kollade runt i massvis med affärer och hade det bara hur mysigt som helst! Tack hjärtat! <3



Tack för en mysig eftermiddag min finaste! <3

En regnig tisdag & middag på stan.

Började inte förren 12 idag, vilket var jätteskönt då jag i vanliga fall inte brukar hinna så mycket på mornarna. Men idag hann jag både med en sovmorgon, frukost framför teven och en långpromenad. Samtidigt blir det konstigt att börja jobba så sent, för det känns som att man just hinner starta dagen och sedan ska man hem. Tokigt. Vill gärna inte att resterande dagar denna vecka ska gå så fort, då jag vet att de dagarna leder mot slutet... Barnen slutar ett efter ett, och på fredag är det min tur. Men jag håller uppe hoppet om hösten, jag har inte gjort mitt, punkt och slut! Fick så fina ord av en förälder idag som gick rakt in i hjärtat, och man vet att man nått fram! Jag är bara mig själv och det verkar som att det räcker för att föräldrarna ska bli mer än nöjd - då blir man glad i själen! :)

Efter jobbet cyklade jag ner på stan för att träffa min finaste Emma. Vi hade bestämt oss för att dela en middag nere på stan innan hon åker ner för en vecka på Öland på fredag. Vi ska inte träffas på mer än en vecka... det har inte hänt på länge och det kommer att kännas tomt utan min finaste prinsessa, tur att det finnns telefoner och att hon kommer hem igen! Då har vi en hel sommar att njuta av! :)

Middagen intog vi på Allstars uteservering under infravärmen, regnet öste ner utanför men vi klarade oss undan och kunde sitta i flera timmar och bara surra. Tänka sig vad skönt det är att ha någon som står en så nära, att man inte behöver tänka sig för vad man ska och inte ska säga. Orden får bara komma fritt, och denna fina människa vet så mycket om mig och viseversa. Fina vänner ska man hålla hårt i, dom växer inte på träd! <3


Underbara du, vad vore jag utan dig? :)

Dator-inköp.

Innan helgen var jag och köpte mig en bärbar dator, efter att ha funderat på det länge så slog jag äntligen till. Startar knappt min stationära, så den mesta surfningen sker via telefonen, vilket är smidigt, men alla gånger inte så praktiskt då jag blir begränsad till typ Facebook, tv.nu, google, aftonbladet osv. Så en bärbar ville jag ha! Då blev det en Toshiba, som verkade helt okej. Men det fanns detaljer med den som jag störde mig på redan från början. Och jag vet hur jag är - har jag börjat störa mig på det, så kommer jag ha svårt att släppa det. Känns inge roligt att köpa något som man inte är fullt nöjd med - inte när det kommer till lite dyrare inköp så som datorer. Så ikväll tog jag med mig Mathias upp på NetonNet för att byta.
Så här sitter jag nu, med min nya HP Pavilion, hittills är jag jättenöjd, en riktig "Emelie-dator" :) Det tar alltid en stund innan man får den personlig och att den verkligen känns som min, men det känns helt kanon! :)

Med den här beautyn ska jag försöka få fram lite bilder från helgens midsommarfirande i Maltträsk, blev taget drygt 200bilder så några borde jag kunna få upp! Hade världens underbaraste helg med fantastiskt väder och underbart sällskap. Helgen har bjudit på brännboll, badtunnebadning, god mat och dryck, fiske - ink fiskelycka (!), mängder av skratt och sjuk humor med folk som jag aldrig skulle klara mig utan! Tänk att det finns dom som man egentligen inte delar några band till, men som helt naturligt räknas in till syskonskaran. Och alla 3 Jonsson-barnen har samma åsikt. :)

Har just satt mig på tåget som ska ta mig ...

Har just satt mig på tåget som ska ta mig till Nordmaling. Där väntar finaste Carro! :-) Först ska vi en sväng så Häggströms modehus och sedan hem till henne för att fixa oss. Ikväll är det tjejfest på gång och rykten har sagt att sommardrinken har legat och gosat till sig ordentligt! :-) Fy vad mysigt det är med fester så sommaren. Allt blir så mycket lättare, man har lättare kläder och läskande drinkar känns mer än passande! :-) Ska bli så kult! ;-) Igår var det fotbollsladdning för hela slanten hos mamma och pappa. Jag och David hade köpt Sverigetröjor och bordet dukades upp med massor av gott! Matchen var riktigt spännande, men tyvärr räckte det inte hela vägen och Sverige är ute ur EM, surt! Men vi supportrar gjorde iaf så gott vi kunde ;-) Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av tystnaden på tåget, snart får jag kramas med Carro, som jag inte träffat så länge! <3


Juni-update

Ärligt talat vet jag inte var uppdateringarna har tagit vägen, men dom verkar inte göra sig själv iallafall! :P

Njuter av varje stund solen visar sig, myser med dagisbarnen så mycket jag kan då sommaren börjar närma sig (som iofs redan är här - men sommarledigheten), då alla barnen slutar, jag slutar och det kommer bli som ett enda stort hålrum i hjärtat av både barn och arbetskamrater. Usch!
Vi var på jobbkonferans i helgen nere i Övik, hela Matrisen. Bodde på hotell, njöt av hotellfrukostar och gudomligmat, utvärdering av terminen som gått - och parteey som en avslutning tillsammans. Precis som jag och Emma (som delade rum) hade planerat för så hamnade alla inne på vårat rum. Vi hade fixat med högtalare och övertalat alla om att rum 252 stod öppet för alla! Såååå lyckat, och så roligt att vi alla kunde vara samlade. Det blir en helt annan grej att ses utanför jobbet, så himla roligt. Men sååå tragiskt att det börjar gå mot sitt slut... Än vet jag inte hur hösten ser ut, men jag är ändå lugn. Efter alla mina erfarenheter så VET jag att allt ordnar sig! Det gör det alltid! Nu ska jag först njuta av sommar och massa härligheter och sen kommer jag ha ett jobb att gå till i höst. Punkt och slut.

Nu sitter jag och väntar på att mamma och David ska komma förbi, och sedan ska vi ut till Täfteå för att se David spela fotbollsmatch. Måste ju ladda upp ordentligt inför Gothia som är i juli - som ska bli så sjukt roligt! :D
Min fina, fina Emma! Vad skulle jag gjort utan dig? <3

RSS 2.0