Magont och myshelg.

Har haft en fantastiskt mysig helg med familjen. Vi har myst i mängder och bara fått rå om varandra. Mamma och pappa åker till USA på onsdag, och jag är inte ett dugg avundsjuk... Men snart är det min tur igen, bannemig! :) 

Medan dom är borta ska jag försöka ta hand om småsyskonen och katten. Dessutom kommer dom ha sportlov medan päronen är borta, så nåt ska vi nog försöka hitta på för att dom ska känna att det blir ett bra lov! :)
Något mindre bra med denna helg är att jag dragit på mig magont som inte är av denna värld! Jag vet att det är många som känner av magplågor osv, och självklart ska även jag dras med. Går runt och mår illa konstant och det bara värker i hela magen, inte alls kul. Och jag hoppas verkligen att det ger med sig till imorgon och senare i veckan då jag ska tillbaka och mysa med de små liven! Så nu är Verum fil och yoghurt min räddare i nöden! Orkar inte bli sängliggandes, men när man får frossa av att ha ont i magen, då är det inte kul! ;/

söndag.

Försöker komma på hur jag ska göra för att blogga från mobilen.
Har en Xperia Ray, och tycker att det borde fungera. 
Men när jag är inne på sidan, via telefonen, så kan jag skriva en rubrik, men när det kommer till ämnesfältet så händer det ingenting. Försöker markera, och rutan blir inringad, men det kommer inte upp något tangentbord.
Någon smart person som har någon ide? :)
Nåja, slut på dagens I-landsproblem. Eller kanske inte.
Sjukt vad det har snöat och blåst de senaste dagarna. Har i princip suttit inne i lägenheten och tittat ut på övädret genom fönstren. Har inte varit ute många minuter i det här kaoset. Vägarna har varit överdrevade och snön har yrt. Plogarna har haft det dom gjort den här helgen!

Helgen har varit lugn. I fredags åkte vi ut till Klabböle för att mysa med mina favoriter där. Och myste gjorde vi, och åt äppelpaj. Mums :)
Sen igår så åkte vi ut med bilen en sväng bara för att få ta oss ut, i ovädret som sagt. Det blev en ny tröja inhandlad för mig, och även en sväng förbi Biltema. Eftermiddagen spenderades i varsin soffa framför en film. Och även resten av kvällen blev lugn, massor av tända ljus och lördagsmys framför bla. Gladiatorerna :)
Idag har vi varit på barnkalas, i efterskott för Matias som fyllde 3 år förra veckan. Älsklingsungarna! Efter kalaset åkte jag och Frida på gymmet, grymt skönt att få träna efter kalas, även fast fika kanske inte riktigt är den bästa uppladdningen, lagomt illamående blev man :P
Nu sitter vi och inväntar Big Brother-premiären! Ska bli kul att se vilka 20 olika individer det blir som kommer att låsas in i huset, vissa i över 100 dagar! Jag tycker att det är supermysigt så här mitt i vintern, i mörkret, att veta vad som kommer att gå på teve varje kväll mellan 22-23, förutsatt att deltagarna är nog intressanta att lägga tid på! ;)
En färsk ananas står och väntar i kylen på att bli uppskuren, lagomt till soffläget!
En skön helg har passerat, men som vanligt går den alldeles för fort! Det lär smälla till, så är nästa här. Men däremellan ska jag mysa med mina små på förskolan, jag trivs faktiskt mycket bra på mitt jobb! Man får så otroligt mycket tillbaka!
Sen är barn så fantastiskt ärliga, man får dra på munnen fler än en gång per dag av allt som sägs!
Citat från 4årig kille. Sitter nerböjd och försöker dra över overallen över hans skor, och känner hur han stryker mig i håret;
-"Fröken.. du har flera färger i ditt hår"
-"Ja, det kallas utväxt"
- "Fröken.. du har mycket utväxt"
(Kanske dags att börja fundera på att färga håret ändå ;))

Rumours.

Hatar rykten.

Om du sköter ditt, sköter jag mitt.

2 år av otrolig saknad.

Två år, och för var dag som går blir du mer och mer saknad.
Jag väntar bara på att få se dig igen, att komma hem till "er" och att du är där som vanligt.
Inte "bortrest" som du har varit alldeles för länge nu...

Livet går vidare, men smärtan och saknaden går aldrig över.
Jag vet att du är med mig varje dag, i varje steg jag tar.
Du håller mig i handen och ser till att jag klarar av sånt som jag själv betvivlar.
Jag är aldrig ensam, men ändå känner jag mig inte hel.
Du sitter där uppe och väntar på oss, snart får vi ses igen.
För oss är det en livstid, men för dig är det bara som en dag.
Under tiden får du hålla ett öga på oss, och vaka över oss. 
Vi behöver dig, nu och för alltid.
Älskar dig så otroligt! <3
Älskade Kerstin.

Loppis och mys.

Den värsta kylan har förhoppningsvis passerat. Igår uppmätte vi 28,8 som värst, men nu tror jag att det "bara" är kring 18grader. Det får gärna bli ännu mildare, med tanke på vilket jobb jag har så behöver det gärna inte vara allt för kallt. Jag är verkligen inte en ute-fröken egentligen! ;)

Idag har jag och mamma haft mysdag och tog en promenad på Nolia för deras stora loppis. Vi var verkligen inte ensamma, och man fick tränga sig fram många gånger. Det är jobbigt när det blir så mycket folk, man har varma kläder på sig och alla blir som hysteriska :P Men vi överlevde iallafall och gick båda hem nöjda efter några kap. Jag fick med mig två mössor, en stickad tröja och en mobilhållare, för 45kronor tillsammans. Det kallar jag en bra deal! :)
Vi har egentligen också så otroligt mycket grejer så vi skulle kunna ställa upp flera loppisbord. Det är så lätt att säga att man ska styra ihop något, men oftast kommer man inte till skott. Men nu tror jag att det är bestämt, en rensning ska ske bland alla saker vi har. Jag skulle absolut kunna tänka mig att stå så där och sälja, träffa mycket folk och se onödiga grejer försvinna ;) Det blir bra!

Just nu sitter jag och kikar runt efter en ny telefon. Frågan är om man ska köpa en begagnad, eller om man ska köpa en ny. Hursom behöver jag en ny, sen jag tappade min "gamla" i golvet för drygt en vecka sen. Otroligt onödigt, men då självrisken är dyrare än att köpa en ny, då är det nog inget att tveka om. Ännu en onödig utgift men vad ska man göra. Är man klantig så är man...

Ikväll blir det att träna, förhoppningsvis med systerliten om hon vill det. Är så skönt att vara tillbaka i träningen, trots att träningsvärken är hög, och små slängar av huvudvärk kommer smygandes då och då. Måste ju försöka ta igen allt jag missade under mina två veckor som dyngförkyld ;)

RSS 2.0