Oro i magen.

1,5 dag kvar...
 
I förmiddags kände jag en enorm olustkänsla i magen, det tog en bra stund innan jag kunde reda ut vad det var.
Det kallas Separationsångest, och jag gillar det icket!
Usch, ångesten växer så fort jag tänker på det. Min trygga lilla bubbla, lilla söta Bruno. Där jag kan allt, utan och innan. Kan sätta ord på barnen olika ljud; veta om dom har ont, är sur, ledsen osv. Om dom är glad, förväntansfull eller sovit dåligt. Här kan jag mitt jobb och jag vet vad som förväntas av mig. Nu ska jag snart kliva ur den tryggheten. Jag ska njuta av en underbar sommar. Men sen då? Ovissheten inför hösten börjar komma krypandes och jag vet att jag inte gillar det. Har varit i den här situationen tidigare, men det som gör mig mest obekväm är att jag inte själv kan påverka min situation just nu. Beslutet för min framtid ligger i Umeå Universitets händer, och jag kan inte göra något åt det. Annars hade jag med all säkerhet redan ordnat för mig så att jag visste vad jag hade att komma tillbaka till i höst. Nu får jag bara vänta...
 
Trösten är att jag får åka till Ikea på måndag! Det har jag att se fram emot! Med mamma, Frida, Johanna och Maria. Det blir myyyys!

Nedräkning till sommarledigt.

Kanske överraskar jag med bättre uppdatering nu när ledigheten närmar sig. Just nu går allt i ett och jag spenderar mest tid på jobbet. Här håller vi på att plocka bort, plocka ner, städa och tvätta. Allt ska bort och flyttas över till en annan avdelning, så vi har det vi gör.
Samtidigt är det lite tråkigt att sista veckan på jobbet mest ska innebära städ, och mindre tid med barnen. Och framförallt en otroligt ostimulerande miljö för barnen. Nu varvar vi mellan film inne på smartboarden, sen är vi mest ute i det fina vädret. Man får passa på att njuta och framför allt mysa med de underbara små.
Timmarna börjar snart vara lätträknade här på jobbet. På fredag jobbar jag min sista dag här, och behöver jag säga att tiden gått så sjukt fort! Känns som att det var bara ett par veckor sedan jag satt på anställningsintervjun, och det var liksom i augusti! Och jag behöver nog inte förklara två gånger att jag har trvits underbart bra här. Men helt fantastiska barn och underbara kollegor! Man kan nog inte ha det bättre.
Men tur att vi alla är kvar i samma stad, och efter sommaren kommer jag tillbaka hit och hälsar på. Sen kommer jag säkert få vicka, om det inte rent av blir något mer... man vet aldrig ;)
 
På fredageftemiddag går jag härifrån med semester, arbetslös, mellan två jobb, mellan jobb och skola, you name it. Jag ska vara ledig, det är målet för sommaren! :)
 
Sola, bada på Bölesholmarna, dragracing, PiteHavsbad, äta gott, dricka gott, umgås med människor som gör mig glad och bara NJUTA!
 
Förra årets sol och bad på Norrmjöle Havsbad tillsammans med Johanna och Hugo <3

Bildbomb Kreta 2013!

 

Juni.

7 juni idag, och tiden går! Härliga sommaren är här och jag njuter allt vad jag bara kan! Korta shorts och linne, det är klädseln för idag, och de påbylsade vinterkläderna känns sååå långt bort! Den känslan älskar jag!
 
Igår var det Sveriges nationaldag och vädret kunde inte har varit bättre! Jag, Frida och mamma var och kollade på betessläppet Röbäck, och där mötte vi även upp Johanna och Hugo. Snacka om att korna var lyckliga när de släpptes ut ur ladugården! Dom hoppade, skuttare, romade, kramades till och med på varandra ;) Det var jättemycket folk och det kändes som en folkfest nästan :)
Sen väntade 7årskalas för Arvid. Sommarkalasen är alltid så härliga. Man sitter ute tillsammans, det är lättsamt och barnen leker på gräsmattan.
 
När det är så sällan mellan uppdateringarna finns det alltid så mycket att skriva om. Tänkte lägga upp massa härliga bilder från Kreta sen när jag är hemma. Vi hade det superhärligt! Underbart läge med havet alldeles intill, fint hotell med trevligt sällskap, bästa umgänget!! Skulle lätt kunna åka tillbaka nästa vecka ;) Utlandet är härligt!!
 
Nu tänkte jag skynda på eftermiddagen så att jag får sätta mig på cykeln hem sen. Sätta mig på balkongen med ett glas vin och heja på Mathias vid grillen. Sommarkvällar när det är som bäst! :)

RSS 2.0