Kråkbärs.

Igår var det den efterlängtade flyttardagen! Allt gick enligt planerna och fort gick det. Vilken otroligt tur vi hade som hade pappa, mamma, David och Pontus till vår hjälp. Utan dom hade det tagit så mycket längre tid.
 
Så nu äntligen är vi på plats, vi bor förvisso i mycket kartonger fortfarande. Men att få vara på plats och få plocka och fixa, i en lägenhet där man redan stormtrivs, det är en underbar känsla! Jag blir rent lycklig i magen när jag tänker på mitt nya hem, det känns oförskämt bra! ;)
 
Tänk, nu är det mindre än 4 veckor kvar tills vår stundande resa till Kreta! Ska bli såå härligt! Är riktigt avundsjuk på Frida som får vakna upp till 25-30grader varje dag i 6 hela veckor. Jag får 1 vecka, och ska njuta varje minut! Sen när jag kommer hem, står min älskade prinsessa där på Alvik, oj vad vi ska kramas då! Men en hel sommar framför oss!

It works!

Åh så otroligt skönt! Äntligen fungerar bloggen på hem-datorn precis som det ska! Nu kan jag lägga upp bilder hem ifrån, och texten blir inte som en enda stor klump. Det gillas! Kanske kan jag bli mer aktiv nu igen ;)
 
 

Love you! <3

Skatter i livet! <3
 

Bildbomb våren 2013.

Lika bra att slänga upp en bildbomb nu när jag har möjlighet! :) Datorn på jobbet är mer tacksam att använda än min där hemma, som inte vill acceptera Blogg.se
De här bilderna kommer från Instagram och är ett urval från allt som hänt under våren. Enjoy! :)
 

Time too say goodbye, SEE YOU SOON! <3

 
Igår var det stora dagen D. När vi skulle åka ut på flygplatsen och vinka av finaste prinsessan. Nu har hon påbörjat sin stora resa. 6 veckor på Cypern för att göra praktik på Vings barnklubb. Jag är så otroligt stolt över min underbara systerliten. Hon är så duktigt och drivande, jag är egentligen inte ett dugg orolig. Jag vet att hon kommer att fixa det här jättebra. Det är värre för storasystern som blir kvar i Sverige. Dels för att jag inte från krama om min älskade hur ofta jag vill, men också lite för att inte jag får uppleva den härliga resan med sol, bad och värme! Att få spendera dagarna på en Barnklubb med lyckliga barn som är på semester med sina familjer. Vilken upplevelse, och jag unnar verkligen henne ALLT!
 
Men jag ska inte sticka under stolen med att jag redan nu har nedräkning (40dagar...) till jag får hålla om henne igen! Men först ska hon NJUUUTA ordentligt av detta, och jag har ju faktiskt också en resa att se fram emot. Kreta om mindre än 5 veckor känns faktiskt inte helt fel! Tiden kommer att gå foooort, skönt! :D

RSS 2.0