Burlesque

Måste få delge med med en fantastisk film som jag såg igårkväll.
Filmen hade stor galapremiär när vi var i Hollywood, vi stod på andra sidan Walk of fame när röda mattan låg utrullad och BURLESQUE stod med stora bokstäver. Därför ligger den mig säkert lite närmare om hjärtat, när man har fått sett allt från start. Fantastiskt!

Det är som sagt en helt fantastisk film, fylld av dans, musik och kärlek.
Jag älskade den från första stund och har gått och tänkt på den hela dagen.
Jag skulle lätt kunna se den ikväll igen.

Jag rekommenderar den helstarkt, och att Christina Aguilera är med i den tycker jag bara gör den ännu bättre!
Se den!

Jobbsökning.

Lägenhet är som sagt fixat och det känns fantastiskt, underbart härligt!
Till hösten blir jag äntligen sambo med min kära Mathias!
1 oktober smäller det och jag kan knappt bärga mig!

Nu när boendet är klart så återstår planering kring jobb, för jobb ska jag ha!
Jag vägrar gå hemma om dagarna, och nu när jag ska flytta hemifrån så vill jag ha en inkomst som kommer in på mitt konto varje månad. Jag vill inte vara ekonomiskt beroende av Mathias, och jag vill inte att han ska känna oro över att måsta betala för mig.

Egentligen sitter det nog bara i bekvämlighet just nu, sommaren är här som mest och dagarna glider bara förbi. Det är lätt att prata om jobb, och jag lovar, jag tänker på det typ var 5e minut. Jag är beredd att ta i princip vad som helst, så det sitter inte i kräsenhet heller. Och jag vet, det löser sig inte själv...
Jag tröstar mig med att Nolia-jobbet väntar för 3e året i rad, då är det heltidsjobb i drygt 10 dagar som gäller, så helt arbetslös i sommar kommer jag inte att vara.

Men jag ska bättra mig, jag ska ta tag i det här. Nu kommer vi in i augusti på måndag, då är troligtvis de flesta chefer tillbaka på jobben och förhopppningsvis vill någon anställa mig.
Det hade varit fantastiskt!

Så om någon hör eller ser något om lediga jobb så säg gärna till!

Bättre sent än aldrig.

Jag är kass på att uppdatera bloggen, det är nästan pinsamt!
Skyller på att det är så mycket annat som händer.

Har hunnit med vinst på Midnight sun international i Piteå, en hyfsad tävling i Skellefteå och härliga dagar på PiteHavsbad däremellan.

Förra veckan handlade om att fixa lägenhet, sagt och gjort, nu var det klart!  1 oktober får jag och Mathias nyckeln till vår nya lägenhet på Böleäng, det känns helt fantastiskt härligt och jag längtar så enormt!

I helgen åkte vi, Jag och Mathias, på PiteHavsbad tillsammans med Niklas och Linnea. En jättemysig helg och så underbart skönt att få komma iväg en stund tillsammans med min finaste! Sen att helgen inte riktigt blev som vi hade förväntat oss är en annan femma, men jag njöt iallafall av vår lilla minisemester och ser redan fram emot nästa! ;D

Imorgon blir det kalas på Mjölkvägen då Nicke fyller år, ska även passa på att fira kusinen Oskar eftersom att vi var borta över hans födelsedag. Det ska bli så mysigt att få träffas med hela släkten på mammas sida och dessutom får jag både Hugo-mysa OCH Jasmine-mysa. Bebismys dubbelt upp, underbart! =)

Dan före avresningsdan.

Morgonpromenaden är avklarad, det blev ett varv runt Röbäcksslätten. Väldigt härligt!
Sitter hos Mathias och väntar på att mamma ska ringa. Idag blir det handling inför helgen och sen förhoppningsvis får jag mysa med Jasmine en liten stund. Vi blir ju borta 1,5 vecka så då vill man passa på att mysa med dom små. Fick mysa i mängder med Hugis i helgen på Wheels också, det kallas batteriladdning. Oj oj vad mycket de små kan ge!

Ikväll, eller i eftermiddag, landar Wallbergs och Larssons i Hörnefors med sina dragracingekipage. Dom stannar tills imorgon då vi alla tillsammans drar oss vidare mot Piteå. Det blir tredje året i rad som Wallbergs stannar till hos oss längs vägen upp till Piteå, och det är lika roligt varje år. Som tradition är det även att åka upp till Gammlia för att titta på lite bilar och fika. En träff man har varje onsdag under sommaren här i Umeå, så då passar vi på att ta med oss söderlänningarna när de ändå är här! =)

Fick provköra Valianten igår också. Självklart blir det aldrig samma sak att sitta och smååka efter en väg som att sitta riktigt laddad framför startgranen i väntan på att få dundra iväg. Men det var ändå riktigt härligt att så sätta sig i min black beauty igen. Är så taggad inför helgen och jag hoppas för allt i världen att grejerna håller ihop, att vädergudarna är med oss, att övriga bilar håller i sina grejer och har oljan på rätt plats och inte på banan. Ett bra tempo och mycket körning. Då är Jonsson nöjd.
Wish me luck.

Norrlands-svängen.

Jag har lärt mig med åren, att vissa saker ska man bara ta med en nypa salt. Det tänker jag fortsätta med.

Istället blickar jag framåt mot helgen och veckan som är på väg. Då bär det av till Piteå för årets första tävling för min del. Pappa fixade det sista på valianten igår, så i eftermiddag blir det att provköraden. Nytt för i år är en ny turbin och nya stötdämpare, så förhoppningsvis går bilen liiiite fortare. Det har varit jätteroligt!
Efter helgens tävling i Piteå mellanlandar vi på Pite Havsbad för lite gokart, sol&bad, minigolf och trevligt sällskap. För att sedan på torsdag bege oss ner till Skellefteå för en 2dagars tävling där!

Nu ska vi ut på en liten mini-semester, Norrlands-svängen, och det ska bli så kul att få träffas med alla igen och framförallt att få sätta sig i bilen igen. Det var många månader sedan sist! =)

RSS 2.0