Utah.

Måndagkväll här i USA, och nu har vi kommit till destinationen Utah efter att ha suttit i bilen både igår och idag, 12 timmars bilåkning totalt.
 
I natt stannade vi på ett hotell i Reno, superfint hotell där vi bodde på 26e våningen av 29, så det var mäktigt! Staden var som ett mini-Vegas, med neon-skyltar och massa lampor, läckert! God mat hade dom där också, och en härlig pool som vi tog oss ett kvällsdop i, vi hade det ganska härligt med andra ord! ;)
 
Imorse intogs frukost på Denny´s innan vi åkte vidare och vid 19 var vi framme här i Utah. Vi åkte raka spåret hem till Hjördis och Darrell och det blev ett stoooort kramkalas och ett kärt återseende! Det är så tråkigt att bo så långt ifrån så underbart fina människor! Vi ska träffa dom imorgon också, för att äta middag tillsammans hela familjen, det ska bli mysigt! :)
 
Nu har vi installerat oss på boende nr.3, ett Holiday Inn-hotell. Vi har ett barnrum och dom vuxna får bo för sig. Skönt att kunna variera sig lite :) Vi "barn" tog en promenad till Walmarts för ett tag sen, som ligger ca 3 min härifrån. Det blev lite kvällsmat och imorgon ska vi tillbaka för att förhoppningsvis kanske kunna hitta lite kläder och så :)
 
Är rätt sliten efter dagens åkning, så sängen kommer att bli väldigt skön nu! Hoppas ni har det bra i Sverige, i kylan... Vi har fortfarande shorts-väder och jag kommer aldrig att klaga! ;)
 
Take care. Love, E.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0