Dan före avresningsdan.

Morgonpromenaden är avklarad, det blev ett varv runt Röbäcksslätten. Väldigt härligt!
Sitter hos Mathias och väntar på att mamma ska ringa. Idag blir det handling inför helgen och sen förhoppningsvis får jag mysa med Jasmine en liten stund. Vi blir ju borta 1,5 vecka så då vill man passa på att mysa med dom små. Fick mysa i mängder med Hugis i helgen på Wheels också, det kallas batteriladdning. Oj oj vad mycket de små kan ge!

Ikväll, eller i eftermiddag, landar Wallbergs och Larssons i Hörnefors med sina dragracingekipage. Dom stannar tills imorgon då vi alla tillsammans drar oss vidare mot Piteå. Det blir tredje året i rad som Wallbergs stannar till hos oss längs vägen upp till Piteå, och det är lika roligt varje år. Som tradition är det även att åka upp till Gammlia för att titta på lite bilar och fika. En träff man har varje onsdag under sommaren här i Umeå, så då passar vi på att ta med oss söderlänningarna när de ändå är här! =)

Fick provköra Valianten igår också. Självklart blir det aldrig samma sak att sitta och smååka efter en väg som att sitta riktigt laddad framför startgranen i väntan på att få dundra iväg. Men det var ändå riktigt härligt att så sätta sig i min black beauty igen. Är så taggad inför helgen och jag hoppas för allt i världen att grejerna håller ihop, att vädergudarna är med oss, att övriga bilar håller i sina grejer och har oljan på rätt plats och inte på banan. Ett bra tempo och mycket körning. Då är Jonsson nöjd.
Wish me luck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0