PROUD!

Sitter och funderar hur man är skapt egentligen.
Hur man kan stå inför situationer som man aldrig tror man ska klara av att gå igenom,
det är som att all kunskap som finns bakom pannbenet är som bortblåst.
En sekund längre än en evighet, sedan är man igång. Allt kommer av sig själv, allt ordnar sig.
40 sekunder senare är man klar. Allt som man trodde skulle gå käpprätt ordnade sig.

Jag är stoltare än någonsin, för jag trodde aldrig att jag skulle våga.
Jag växer av vetskapen att jag klarar av saker under press, oavsett om det är tentor, svåra beslut eller nervositet som stiger över öronen. Jag klarar det, bara jag ger mig den på det.

Det är en underbar känsla, och det som jag var med om idag kommer jag bära med mig länge!
Jag var där, jag såg, jag försökte och jag gick ut därifrån stoltare och gladare än någonsin!

PUSS PÅ LIVET!

Tid att andas.

Tiden flyger förbi, och imorgon kommer vi in i mars-månad. Hur sjukt är inte det.
Hinner verkligen inte med! Men det är ändå skönt på något sätt, för utan att man riktigt hinner tänka så kommer våren och sommaren vara här och det är slut på kyla och alla varma kläder som man måste bunkra upp sig i.
Underbart!

Dom följade 3 veckorna kommer att vara relativt lugna, och jag kommer att ha chansen att andas ut, efter 6 veckor av intensiva och långa dagar. Kommer nog inte ligga hemma på soffan och pilla navel, men bara känslan av att få göra saker i sin egen takt och för sin egen skull. Den känslan har jag inte känt på läänge.

Så därför slår vi på stort med IKEA imorgon! Jag, Carro och Sofia. En roadtrip, som jag har längtat! Inte för att jag ska ha så mycket egentligen, men bara att få åka iväg en sväng och bara mysa på. Ska bli jättehärligt!!

Dagen idag kommer att innebära en stadssväng. Länge sedan jag var i stan, "bara för att jag själv vill". Ledighet är härligt! =)

Inleder vecka 3.

Sitter och kollar på den nya säsongen av Ullared, åh vad jag vill åka dit!
Tror nog att jag hade blitt lite smått galen av att gå där mellan alla varor och gångar, butiken verkar inte precis vara liten :P
Vi har pratat lite smått om att åka ner under detta år, hur grymt kul hade inte det varit?! =) =)

Det blev en lång dag på jobbet idag, men mycket har hunnits med. Det blev två helkroppsmassager på morgonen, som gick bara bra! Efter det så jobbade jag och Evelina med vårat egna arbete där vi håller på att göra ett eget gympapass. Nu har vi satt rörelser till alla låtarna, så nu ska det bara övas in ordentligt så ska vi visa upp det på fredag som avslutning på praktikveckorna.
Gu va tiden går fort, vi är inne på tredje veckan, och tiden har gått så otroligt snabbt. Men mycket har vi hunnit med!

På fredag firar vi också med att Wallbergs kommer upp. Det ska bli suuuperkul! =)

10.


All day long I can hear people talking out loud.
But when you hold me near you drown out the crowd
Try as they may, they could never define
What's been said between your heart and mine
The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me whenever I fall
You say it best, when you say nothing at all


You're too far away...


Idag är det din dag, älskade älskade.
Solen har lyst hela dagen, den har lyst för dig.
Det var en riktig fjälldag, sådana dagar som du värderade högt.
Sådana där dagar du bara ville sitta på en is, men pimpelspöet nervevat i vattnet i väntan på ett ryck.
Ditt tålamod som räckte långt längre än oss andras.
Det är din dag idag älskade älskade.
Hela dagen.
Men jag får inte chansen att krama om dig och önska dig grattis.
Du är på en annan sida och tittar ner på oss andra som saknar dig utöver allting annat. 
Jag vet att du ler, att du känner hur jag saknar dig, och vet att jag önskar dig grattis på din dag. 
Du ser allt, är med i allt och stärker mig genom allt. 
Min egen ängel, grattis på födelsedagen!
Hoppas du har en fin dag i himlen och att solen lyser så där härligt skönt även på dig. 
Älskade älskade...
 


Hands up in the air, like you dont care.

En sak är säker, och det är att Emelie Jonsson inte tycker om sega dagar.
Usch för dom!
Känns inte som att vi gjort något av värde alls idag. Har mest känts som om vi har varit i vägen och som att ingen riktigt har tid för oss. Inte riktigt så jag hade föreställt mig praktiken.
En ledare som säger att vi blir lediga, då han inte har något att visa, med tanke på att vi varit lediga timmarna före också, för att dom ledarna inte visste med vad som skulle sägas, och en som inte hade tid för oss. Det känns inge kul. Det är inte det som ger mig arbetslivserfarenhet.
Men jag tror helt säkert att det kommer att bli bättre. Helst när vi kommer på Iksu Spa, ett lite mindre ställe, förhoppningsvis mer personligt och lite varmare i kläderna så vi kan ta ännu mer eget initiativ. Men jag tycker redan nu att vi tar mycket egna beslut och att vi ändå gör det bästa av tiden. Tur att jag har Evelina säger jag bara, annars hade verkligen dagarna maaaaskat fram.

Idag har vi även varit med på pilates och yoga, det var minst sagt... intressant :P Skulle inte vilja se synen av mig själv i positioner som solhälsningen, nedåtstående hund och krigare. Haha.
Kom fram till att jag är nog mer gjord för mer fartfyllda gruppträningspass, det ska hända lite, vara peppande musik och en taggande träningsledare!

Hemma väntade iallafall ett paket på mig, så det gjorde dagen bättre. Massa produkter som vi beställt från Dermanord - Maria Åkerman.

Mina, Sofias, Carros och Evelinas produkter från Dermanord - Maria Åkerman.


Day1.Idag drog praktiken på IKSU igång.
Det var med blandade känslor...
Dels var jag nervös och dels var jag påväg sent hemifrån så jag inte hann tänka på att vara nervös utan bara komma i tid.
Handledaren kom ganska mycket senare än avsatt tid, så jag hade inte behövt stressa som en galning :P

I stort så har dagen flytit på bra, det har varit en hel del information, så det känns i huvudet nu efteråt.
Vi har haft rundvandring på IKSU Sport och sedan satt vi bara ner och tog en kopp te och pratade om schemat och så. Efter det fick vi vara med på ett gympapass, som var riktigt roligt! Och jobbigt!
Efter lunchen kollade vi över bokningssystemet, lokalerna osv. Och sedan fick vi göra en helkroppsmassage på handledaren. Evelina körde baksidan så tog jag framsidan. Efter det så fick vi feedback på hur handledaren tyckte att vi hade jobbat, och vi fick riktigt bra feedback, det var kul! Skönt att höra att man faktiskt kan, att man tar i på rätt sätt och att det känns bra för kunden. Sedan fick vi även lära oss fler grepp som man kan baka in i massagen senare då det känns som att man kan dom. Och den dagen man kanske vågar freestyla lite. För just nu känns det som att jag vill köra ganska mycket efter det jag har lärt mig, vågar inte ta ut svängarna så mycket, rädd att göra fel och rädd att trycka och massera på fel ställen. Men allting kommer med tiden antar jag, gäller bara att komma in i rollen, bli varm i kläderna och så. Sen är det bara att köra på. Kanske.. :P
Dagen avslutades med ett Core-controlpass, där bålen stod i fokus. Jobbigt, men skönt!

En utmattad Emelie begav sig sedan hemåt, och här sitter jag nu.
Vad som blir mer ikväll vet jag inte. Känns som det kanske inte blir såå många knop. Lite mys framför teven skulle jag kunna tänka mig. Sedan är det bara att ladda om batterierna och ta nya tag imorgon.

Imorgon åker mina favorittjejer till Borgafjäll för att göra sin praktik där.
I 3 veckor blir dom borta. Dom har inte ens hunnit åka än, men jag saknar dom redan!
Vi lär ha mycket att ta igen sen, många olika upplevelser som ska delas.
En flaska vin kan också delas, och en tripp till IKEA kanske? =)

57.

I helgen befinner jag mig hos Mathias! Det var ett mycket kärt återseende när jag äntligen kom fram hit igårkväll. Har inte träffats på 2 veckor och vägen hit var otroligt lång, den ville aldrig ta slut.
Men till slut.. och jag ville aldrig sluta kramas! =)

Idag har vi hunnit med en skotertur fram och tillbaka till Bygdsiljum. Snacka om njutning att få köra skoter så här, det är som om man redan befinner sig i fjällen. Lovely! Enligt Johanna är det bara 57 dagar kvar innan vi åker, och jag VET att dagarna kommer att gå snabbt! Åh så underbart skönt det kommer att bli att få andas lite fjälluft för en stund, att bara få vara, med underbara människor och hundar =)

Njuter av varje ledig stund jag har, då dom inte är så många...
Igår var en lång dag i skolan. Examinationer hela dagen på sådant som lärarna förväntade sig att vi skulle kunna. Vi examinerade i kurbad, massagetekniker, kroppspeeling + inpackning och ansiktskur. Det gick bra och jag blev godkänd i allt, men jag känner mig verkligen inte redo att gå ut på praktik på måndag. Uschba... känner mig alldeles för osäker på alldeles för mycket. Men som tur är så vet dom ju om att vi bara är praktikanter och kanske inte ställer allt för höga krav på oss. Men vem vet? Hur som helst så är jag säker på att jag kommer att växa otroligt under dom här 3 veckorna som vi ska ha praktik och dessutom lära mig mer än vad jag redan kan. Det är med blandade känslor måndagen närmar sig, rädd för att göra fel men samtidigt väldigt förväntansfull på vad som ska komma.
Jag hoppas iallafall att vi ska få träna mycket, i schemat så ser det ut som att vi ska få vara med på många olika gruppträningspass, så som zumba, afro, pilates, aqua osv =)

Nu ska jag återgå till min kärlek, mysa sönder hade jag tänkt att göra!

RSS 2.0