Utah.

Måndagkväll här i USA, och nu har vi kommit till destinationen Utah efter att ha suttit i bilen både igår och idag, 12 timmars bilåkning totalt.
 
I natt stannade vi på ett hotell i Reno, superfint hotell där vi bodde på 26e våningen av 29, så det var mäktigt! Staden var som ett mini-Vegas, med neon-skyltar och massa lampor, läckert! God mat hade dom där också, och en härlig pool som vi tog oss ett kvällsdop i, vi hade det ganska härligt med andra ord! ;)
 
Imorse intogs frukost på Denny´s innan vi åkte vidare och vid 19 var vi framme här i Utah. Vi åkte raka spåret hem till Hjördis och Darrell och det blev ett stoooort kramkalas och ett kärt återseende! Det är så tråkigt att bo så långt ifrån så underbart fina människor! Vi ska träffa dom imorgon också, för att äta middag tillsammans hela familjen, det ska bli mysigt! :)
 
Nu har vi installerat oss på boende nr.3, ett Holiday Inn-hotell. Vi har ett barnrum och dom vuxna får bo för sig. Skönt att kunna variera sig lite :) Vi "barn" tog en promenad till Walmarts för ett tag sen, som ligger ca 3 min härifrån. Det blev lite kvällsmat och imorgon ska vi tillbaka för att förhoppningsvis kanske kunna hitta lite kläder och så :)
 
Är rätt sliten efter dagens åkning, så sängen kommer att bli väldigt skön nu! Hoppas ni har det bra i Sverige, i kylan... Vi har fortfarande shorts-väder och jag kommer aldrig att klaga! ;)
 
Take care. Love, E.

San Francisco!

We made it too San Francisco!!! :D
 
Vi landade igårkväll, amerikansk tid, efter att ha suttit uppe i luften i ett halvt dygn, och över 6 timmar i München före det. Det blev ett långt dygn och man var nådigt less. Men vi tog oss hela vägen och fördrev tiden bra tycker jag!
 
Nu är det lördagmorgon här, och vi har just intagit frukost på Mel´s Drive-In, mycket gott! Solen skiner och kjolen är på, hörde jag att ni hade snö hemma i Sverige? ;) Snart ska vi sätta oss i bilen och åka ut mot båten som ska ta oss ut till Alcatraz, ska bli mycket mäktigt att se!
 
Vi har det hur bra som helst här borta, och njuter allt vi kan. Imorgon påbörjar vi vår resa mot Utah, med stopp i Reno. Ska bli kul att se lite amerikanska vägar! Ta hand om er där hemma!
 
(Trodde att jag la upp ett inlägg från telefonen innan vi boardade från Sthlm igår, men tydligen kom det inte fram.)

Underbara morgondag.

Jag kan bara säga en sak;
IMORGON, IMORGON, IMORGON!!
 
Ursäkta att jag tjatar, men det ska bli så grymt häftigt och härligt! Jag har aldrig sett varken San Francisco, Reno eller Las Vegas, så det ska bli jättekul! Ska bli roligt att få bila igenom delar av USA, att få se något annat än våra svenska skogar ;)
 
Helt unbelieveble att Bäckmans kommer ner från Lycksele imorgoneftermiddag och är hos mamma och pappa när jag kommer från jobbet. Då blir det pizzamiddag och sedan skjutsar Mathias ut oss till flyget. Det är så lite kvar nu!
 
Hoppas på att eftermiddagen idag går smärtfritt och sedan cyklar jag hem och gör middag med Mathias. Sedan ska vi iväg och hämta nå grejer hos mamma och pappa som Mathias behöver under den här tiden när Maja ska bo hos honom, dom får rå om varandra och tänka på oss ;D
 
Ikväll fäller jag ihop resaväskan och imorgon ska jag bara ner med det allra sista, sedan får mina väskor stå och gosa till sig hos mamma och pappa under dagen, så att allt är redo för avfärd ;)

2 days left.

Endast 2 dagar kvar, usch vad tiden går fort! ;) Tur att allt nästan är färdigpackat, så att det bara är att slå igen resväskan imorgonkväll!
 
Ikväll ska jag på Första Hjälpen-utbildning med jobbet. Nog för att jag har haft det förut, men aldrig anpassat mot barn så det blir lärande :) Kursen är mellan 16-19, sen ska jag hem och äta middag och bara mysa. Kanske lägga ner något ytterligare som står på min kom-ihåg-lista, som ännu inte landat i väskan ;)
 
Igår var jag på mitt sista BP-pass innan resan, nu är även kortet fryst så att jag har några dagar kvar när jag kommer hem, kanske blir man mer motiverad på att fortsätta träna om man får lite kom-igång-hjälp ;) Dock har jag fått lite känningar i axeln efter gårdagens pass. Värker när jag lyfter högra armen, typ imorse när jag skulle klä mig och schamponera håret. Hoppas att det kommer att gå över, nu får det ju ändå 3 veckors vila ;) Men det var iallafall grymt skönt att träna igår, hade en instruktör som jag inte haft tidigare och jag passade på att ta ut mig lite extra då jag visste att det skulle dröja tills nästa pass! ;) Så lite skön träningsvärk känner jag av idag, lite behagligt så där ;)
 
 

Måndag.

Ny arbetsvecka, och det slår mig - om 3 dagar startar vår resa. Första destinationen är Stockholm, men sen bär det av, oj vad tiden går fort!
 
Har haft en superhärlig helg, med lagomt mycket att göra. Har fått öva på att vara själv i lägenheten, något som jag inte alls är van att vara! Har packat, städat, satt in foton i album, spenderat tid med familjen, middag på Allstar med fina vänner och på lördagkväll mös jag bara framför teven med en liten godisskål, mango och bubbelvatten, supermysigt! :)
 
Ikväll ska vi göra gomiddag tillsammans och sen tänkte jag smita iväg och träna lite. Sista Bodypump-passet innan vi åker, hade även tänkt att frysa kortet så att jag har kvar några dagar när jag kommer hem sen också :) Sen blir det Ensam Mamma Söker, det börjar dra ihop sig nu för de sökande mammorna ;)

May angels lead you in.

Lördagkväll, och jag sitter hemma och har det härligt. me, myself and I.
Dukade upp med bubbelvatten, mango och en godisskål - och en massa tända ljus.
Det är kvalitetstid det! :)
 
Har försökt mig på någon form av packning, och just nu liggen en hög med kläder mitt i resväskan, men jag har ju börjat iallafall! ;) Har skrivit en packlista och förberett allt som ska med! Samtidigt vill man inte packa med för mycket heller, det får gärna rymmas massor av shopping på hemresan också! Bättre att ta med lite mindre och köpa till det som behövs, det får bli min packningsstrategi den här resan! :p
 
Imorgon blir det kalas ute i Bergsboda, ska bli mysigt att träffa alla och hinna krama på finaste Jasmine! :)
 
Men imorgon är även en mycket tung dag... Den 21 oktober..
En dag som för 3 år sedan vände upp och ner på hela mitt, och många andra i min närhets, liv. Jag känner känslan, jag känner paniken som bara vill ut, maktlösheten och tomheten...
En dag jag aldrig trodde jag skulle behöva vara med om. En dag då det sattes vingar på en alldeles för ung tjej. Underbara, fina, Frida - som i mina ögon var fylld av glädje och skratt. Det finns så mycket man inte ser, och fastän man försöker förstå, så vill man inte tro. Efter 3 år så kan jag fortfarande inte tro...
Hur allting bara kan ta slut, bara så där, så plötsligt. Hon fanns ju här nyss...?
Det har gått 3 år, och det går fortfarande inte en dag utan att du är med mig.
Min fina, fina, ängel. Jag vet att du tittar ner på oss, tar hand om oss och skrattar med oss - det där härliga skrattet som bara du har. Aldrig mer behöver jag känna mig ensam, jag har mina skyddsänglar som ser till att allt blir bra.
 
Imorgon ska vi åka på graven och tända ett ljus. Hälsa på för en stund, för du är där, dumma lilla unge, älskade fina bustjej. <3
Underbara älskade, saknade!
Frågorna är många, och svaren är alldeles för få...
 
 
 
 

Friday, again!

Och sen plötsligt var det fredag igen... Veckorna verkligen flyger iväg.
Tänk, om en vecka sitter vi där - på ett flygplan påväg mot USA! Vi landar i Munchen, och ska vara där drygt 6 timmar under fredagen, sedan flyger vi finally över till San Francisco!
Om jag längtar? Det är bara förnamnet! :D Ska bli så härligt och spännande att åka iväg, USA 3 veckor - det går bra! :D
 
Börjar 9 idag, och jobbar till 17.30. Sedan åker jag till mamma och pappa och fräschar till mig för att efter det åka ner på stan och inta en god middag med fina vänner! Ska bli så mysigt, och gott! ;)
 
I helgen ska jag NJUTA av helg. Det gjorde jag inte förra helgen kan man säga... Soffan var min närmsta vän under lördagen, och en underbar sambo som passade upp mig! <3 Men däremot under söndagen växlade jag upp ordentligt för att hinna med allt som planerats, även planerna som inte blev av från lördagen. Så denna helg ska jag hinna allt, i ett skönt helgtempo. Det blir bra! :)

Onsdag.

Idag är det onsdag, vilket innebär att vi redan gjort mer än halva veckan!
Tiden går fort, och nu endast 9dagar kvar till US and the A! :D
 
Ikväll blir det äntligen träning igen, har inte varit på gymmet på 3 veckor. Har både hunnit gå med förkylning och haft alldeles för mycket annat på kvällarna för att ha tid för gymmet. Men ikväll blir det äntligen, och Bodypump står på schemat. Ska se hur mycket jag hinner träna nu innan vi åker, för nu ska det ju börjas packas och allt vad resor innebär!
 
Har även hunnit med en sväng till frisören, nu innan resan. Igåreftermiddag fick jag sitta i 3 härliga timmar och bara bli ompysslad. Ut gick jag med betydligt fräschare hår och en mörkare hårfärg, love it! Men fortfarande ovant att inte se en blondin i spegeln :p
 
 

Mini-makeover.

En ny vecka är här, och det betyder att dagarna blir ännu färre innan vi sitter på planet mot USA :)
 
Efter jobbet sätter jag mig på ett tåg till Nordmaling! Ska bli kul att få spendera några timmar med Caroline i Olofsfors :) På schemat står även frans- och brynfärgning. Jag och hon gick ju kurs i detta för drygt ett år sedan, men ingen av oss har egentligen hållt uppe våra kunskaper. Synd.. Men hennes fördel är iallafall att hon köpte ett kit med massa produkter efter kursens slut, så hon har grejer hemma iallafall. Så därför passade jag på att fråga henne om hon ville hjälpa mig med detta, nu innan jag åker iväg. Känns skönt att få skämma bort sig lite :)
 
Imorgon har jag även klipp- och färgningstid ibokat. Ska bli såååå skönt att äntligen få göra något åt håret! Har inte färgat det sen april, och inte klippt det sen typ juli. Det behövs, alltihop, om jag säger så! ;)

Now it´s officially.

Idag är det fredag. Fredag, fredag - underbara fredag!
 
Ikväll väntar 75årsfest på Mathias jobb. Jobbet fyller 25 år, och chefen fyller 50. Tydligen är det 250 gäster inbjudna och vi kommer att bli bjuden på mat och dryck. Kommer att bli jättekul och det känns spännande. Däremot känner jag inte så många, men jag brukar inte ha några problem inför nya människor :) Men sen kommer vi till den stora klädfrågan - vad ska man ha på sig? Har gått igenom hela min garderob flera gånger, men ändå inte hittat något passande. Går igenom den i huvudet nu på jobbet också, utan framsteg. Det brukar ju faktiskt ordna sig, och jag hoppas att det blir några kläder till slut, hade ju varit lite jobbigt att gå utan ;)
 
Annars blir det bara en myshelg hemma i Umeå i helgen. Vi har tänkt att cykla ner en sväng på stan imorgon och även passa på att städa undan sommarmöbler och putsa fönster. På söndag blir det ett besök på stora loppisen på Nolia. Det blir myys! :D
 
Sen till det som nu blir officiellt! ; Om 2 veckor sitter vi på ett flygplan på väg mot underbara USA! I 20 dagar ska vi resa runt en del tillsammans med "Bäckmans" från Lycksele! :) Vi landar i San Francisco för att spendera helgen där, sedan åker vi med bil vidare mot Utah för att umgås med Hjördis och hennes familj! :) Sedan mellanlandar vi i Las Vegas och firar min födelsedag där och sista veckan befinner vi oss i skön Los Angeles! :D En helt underbar resa som ska bli såå härlig! Jag hoppas på sol och värme, massor av skratt, shopping, och en del bil-event :)
Jag vet redan nu att dessa dagar innan resan kommer att gå i dunderfart! :D

Stora killens dag!

Idag är ingen vanlig dag, för det är min stora killes födelsedag. Hurra, hurra, hurra!
Myskillen Hugo fyller två år idag, tänk vad tiden gått fort! Känns som det var nyss jag fick samtalet om att Johanna åkt in på förlossningen, 6 veckor tidigare än beräknat. Känns som det var igår vi åkte upp på Barn4 och jag fick hålla denna underbara lilla pyre i min famn. Älskade lilla Hugo, vårat lilla mirakel!
 
Ikväll blir det kalas på Röbäck, ser verkligen fram emot det! Massor av mys! :)
 
Just nu sitter jag här på jobbet med kraftig matkoma. Nästan oförskämt! Dagens lunch bestod av ugnsbakad lax, champinjonsallad med broccoli och morot, ägg, och vitsås. Lax måste ju vara den godaste fisken och idag åt jag som om det vore sista gången. Det får jag känna av nu, magen ömmar :P
 
Snart kommer min älskade lillasyster hit på jobbet och ska göra en gruppaktivitet tillsammans med några av barnen, jag ska försöka hålla mig lite i bakgrunden och finnas som stöd om det skulle behövas ;)
 
 
Två år sedan älskade lilla pyret kom till världen! <3

At work.

Sitter och mår gott på jobbet, en kopp kaffe och en bit mörk choklad. Visst har vi det bra? :)
Efter ruskvädret som vi var tvungen att stå och pinas i på förmiddagen så förkännar vi att få skämma bort oss.
Lunchen var inte så dum heller; köttbiffar, ratatouille, fetaost, oliver, soltorkade tomater och avokado. En Emelie-lunch helt klart! :)
 
Just nu väntar jag på att fina Johanna ska hjälpa mig att fixa bloggen. Hon är såå duktig och har gjort en jättefin header. Nu ska den bara sättas ihop med designen :) Ska bli kul att börja blogga mer när designen känns ny och fräsch :)
 
Ikväll väntar träning, äntligen! Jag och Bodypump återförenas igen! ;)

It said Klick.

Hittade denna fina, på mig och min sköna böna från vår personalfest på Matrisen för ett par veckor sedan :)
http://www.allstarbar.se/component/igallery/vimmel-umea-9/vimmel-v-35-2012?Itemid=168#39-6
 
Finaste du! <3

She Wolf

Denna på hög volym i en bil, då kan jag åka långt!
 
A shot in the dark
A past lost in space
And where do I start?
The past and the chase
You hunted me down
Like a wolf, a predator
I felt like a deer in the lights

You loved me and I froze in time
Hungry for that flesh of mine
But I can't compete with the she-wolf, who has brought me to my knees
What do you see in those yellow eyes?
'Cause I'm falling to pieces

I'm falling to pieces
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces
Falling to pieces

Did she lie and wait
Was I bait, to pull you in
The thrill of the kill
You feel, is a sin
I lay with the wolves
Alone, it seems,
I thought I was part of you

You loved me and I froze in time
Hungry for that flesh of mine
But I can't compete with the she-wolf, who has brought me to my knees
What do you see in those yellow eyes?
'Cause I'm falling to pieces

I'm falling to pieces
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces
Falling to pieces

RSS 2.0