3 dagar.

För tillfället känns det som att all min vakna tid spenderas på jobbet, jag hinner knappt därifrån så ska jag dit igen. Varje dag förlängs nästan till en och samma, en enda lång dag. 
Men som jag sagt tidigare så trivs jag så fruktansvärt bra, så det gör inte så mycket att det tar mycket av min tid. Just nu är vi inne i en mycket hektisk tid, fullt förståeligt eftersom att julen är här inom ett par dagar. 
Det har varit mycket kunder i butiken överlag under hela december, så det kändes nästan som att alla borde varit färdiga med alla julklappsinköp osv, sedan länge! 
Men tro mig, när man ser mängden av folk som vistas i butiken från att de vi öppnar på morgonen tills vi stänger, 19 denna vecka, så är det som att alla börjar inse att tiden är knapp.
Det är en rolig tid att jobba, för att det händer så mycket hela tiden, folk köar och vi har det vi gör! Men tack vare mitt Nolia-arbete de senaste åren så är jag nog ganska härdad. Jag vet hur det känns att jobba under stark press i flera timmar, med folk som tränger och hänger över kanten, vara på flera ställen samtidigt och hålla koll på mycket under samma gång. Jag tror att den erfarenheten hjälper mig mycket! För hur mycket folk det än har varit hittills, så känns det ändå som att jag pallar mer, som att ribban är satt ännu högre. Och det är ändå en skön känsla, att man inte behöver stressa hjärtat ur kroppen bara för att det blir lite mer folk som vill handla exakt samtidigt! ;)
Men lite jobbigt är det allt, det här med att man inte får tid över till annat. Det känns som att ingenting hinns med, och det jag hinner med pressas in mellan allt annat. Men nu är iallafall alla julklappar inhandlade och inslagna, vilket känns fantastiskt skönt! Dom har nu tagit plats under granen och det är så himla fint! Jag kan rent längta tills på morgonen då jag får vrida igång julgransbelysningen och se skimret från alla julgranskulor, det är så mysigt! :) Så jag passar på att njuta allt jag kan av den tiden som finns kvar, det är ju faktiskt bara jul en gång på år! ;)
Imorgon jobbar jag fram tills 18 och sedan ska jag försöka hinna med att träffa både Marielle och Johanna för att överlämna mina julklappar till de små! Då får jag samtidigt ett tillfälle att få mysa med båda mina små hjärtan! <3 Ingenting värmer varmare än kärleken till mina små älsklingar!

From light to dark.

Hittade en bild på Linas blogg, från tidigare i år, typ februari!
Blev tvärsugen på att färga mörkt igen.
Inte riktigt än kanske, men så småning om!
Bli lite "vintrigare"

En ledig dag.

Åh, känslan att vakna upp och veta att man är ledig. Den känslan är obetalbar!
Med tanke på hur okaxig jag kände mig igår när jag skulle stiga upp, då huvudet skrek av värk!
Men idag känns det betydligt bättre och dagen har alldeles nyss börjat ta vid.
På schemat står;
-småfix vid datorn
-knäckkokning
-Emma-besök och mysfika
-åka till hörnefors för att hämta julgransgrejer
-klä julgranen och dricka glögg
En lugn dag, men ändå inte helt oplanerad, precis vad jag behöver! :)
Är även ledig imorgon, men sedan drar det igång!
Då jobbar jag lördag till nästkommande fredag. Så min nästa lediga dag blir julafton.
Det känns lite skrämmande, för jag vet att tiden kommer att gå så fort sen är dagen D bara här! Tiden går så fruktansvärt fort!
Men samtidigt ska det bli roligt att få jobba just den här perioden, kan tänka mig att det inte kommer att vara många lugna stunder på jobbet, och ju närmare jul vi kommer, desto mer stressade blir folket. Men jag har min roll bakom kassan, det kommer att vara full huggning, men det är inte jag som behöver springa runt i butiken och sedan köa. Jag har mitt! :)
Dessutom trivs jag så otroligt bra på mitt jobb, så det är roligt att bara få komma dit! Arbetsmiljön, arbetskompisarna och chefen, jag kunde inte ha fått det bättre! :)
Älskade lille tomte-nisse, vad du gör mig glad i kroppen! <3

2 dec.

Tiden går så fruktansvärt fort! 2 december är här, och på söndag är det REDAN 2 advent!
Tiden springer iväg och många gånger undrar jag vart den tar vägen, det är så sjukt!
Har iallafall hunnit börja julstöka lite här hemma. Julgardinerna har åkt upp, lägenheten är fylld med ljus och ljuslyktor. Adventsljusstakarna står i fönstren och trängs tillsammans med julstärnorna. Jag längtar tills den klädda granen har fått sin plats i vardagsrummet.
Julen har alltid betytt mycket för mig och nu när jag bor har en egen lägenhet att bestämma över så vill jag försöka få den så julmysig som möjligt, och hittills så tycker jag faktiskt att jag har lyckats bra! :)
Nu har jag varit ledig både igår och idag så då hinner man känna efter ännu mer! Igår var vädret helt emot oss, det stormade, regnade och var alldeles grått och dystert. Jag hade valt stövlar med klack när jag tog en promenad för att hämta bilen, jag ångrade varje steg jag tog att jag hade valt klackeskor! Men eftersom jag går i arbetskläderna varje dag så vill jag på mina lediga dagar försöka klä mig lite finare. Det lider pin att vara fin ;) 
På eftermiddagen fick vi iallafall julmysa ute i Klabböle hos Johanna och Hugo. Johanna hade bakat jättegoda och fina lussekatter, och då kände man att julstämningen steg ännu mer, nu vill vi bara ha lite snö!
Idag däremot är en jättefin dag, solen sken när jag tittade ut genom fönstret. Jag har redan hunnit med att baka wienernougat så här på morgonsidan, julbakningen måste komma igång kände jag. Det ska även hinnas med pepparkakor och lussebullar, kanske inte idag, men snart!
Senare idag tänkte jag ta cykeln ner på stan för att kolla efter julklappar, är helt idelös när det gäller till vissa, men det ska nog lösa sig det med! Blir lite stressad när jag hör om folk som redan är klar med all handling, men jag försöker inbilla mig att det är mååånga dagar kvar av december!
Jag vill verkligen inte att den här månaden ska gå fort! Jag vill hinna njuta av varje dag, oavsett om jag jobbar eller inte så vill jag ändå känna att det är julmånad - denna underbara månad! :)
Det blir även middag på Allstar med Frida idag också, ska bli så mysigt! :)

RSS 2.0