Imorgon kommer jag Kreta!

50 minuter kvar av den här arbetsveckan, och 50 minuter kvar innan jag tar en härlig semester och åker med en hel hop favoriter till underbara Kreta!
Tusiken så skönt det ska bli att komma bort, bara få rå sig själv, sola och bada, äta gott och dricka gott!
Dom säger att Kreta har riktigt bra temperaturer just nu, TACKAR! ;)
 
Om jag längtar?! Nu vill jag bara att det här närmsta dygnet ska gå, så att vi får åka ut till Alvik imorgonkväll och kliva ombord! :)
Men första ska naglarna fixas, Johanna kommer i eftermiddag och ska göra mina naglar. Det blir gelénaglar med rosa glittertip, mycket snyggt till solbruna händer! :)

GAALET vad jag ser fram emot detta! :)
Tur att jag vet ändå att alla som är kvar i Sverige också kommer ha det bra, vi har det ju faktiskt inte så jättetråkigt här heller, med det underbara majvädret som vi har fått tagit del av i flera, flera dagar nu! :)
Låt detta bli en låååång och härlig sommar!

Grattis till Förskolan.

Torsdag, torsdag, torsdag!! :)
Och det är inte vilken torsdag som helst, idag är det Förskolans dag! Så grattis, grattis säger vi till den! :)
 
Det firas med lite happenings på gården, disco-tält, balansgång och popcornfest! :) I eftermiddag kommer föräldrana och fikar tillsammans med barnen, och i det här underbara vädret så känns det bara så härligt! :)
 
 
Ikväll är det spännade! Sverige möter Kanada i kvartsfinal i hockey-VM. Vinna eller försvinna, men där endast vinst är ett alternativ! Det blir kul!
 

Klämdag.

Herregud, fredag igen! Känns som att vi varvar mellan måndag och sen vips är det fredag igen! Snart avslutar vi vecka19, inse; snart 20veckor av det här året har gått! Helt galet! Men det är klart att tiden går fort när vi får våra lediga dagar mittiveckan lite nu och då den här tiden på året. Idag har vi 3 barn, på 3 vuxna. Lyxsituation? ;) En väldigt lugn dag och en härlig avslutning på arbetsveckan :)
 
Igår var vi som sagt lediga, och regnet grinade tragiskt på oss i princip hela dagen. Så typiskt att när man har en ledig dag och skulle kunna sitta med morgonkaffe på nya balkongen, nej då ska det regna. Hm, det var dålig planering av vädergudarna tycker jag. Så det blev en inneförmiddag på Kråkbärs, vi satte upp våra nya vitrinskåp och det blev såå snyggt! Men vad svårt det är att få något rakt på väggen, då både golv, tak och väggar är skeva. Det var inte en lätt match må jag säga, men slutresultatet blev så bra! :) Är även sjukt nöjd med våran nya vardagsrumslampa!!
Det blev den bruna, och den passar så bra. Det blir så snyggt när man tänder den, randigt ljussken på våra annars helfärgade tapeter! :)
 
På eftermiddagen åkte jag och mamma för att supporta David på hans fotbollsmatch. Vi såg en period, och efter den stod det 5-0, varav David hade gjort 2 assist och 1 mål. Kan man bli stoltare som storasyster? :) Slutresultatet blev 8-1, han var NÖJD om man säger så! ;)
 
Till middag var vi bjuder på tacos hos farmor som fyller år idag. GRATTIS!  Hela släkten samlades och vi hade det så mysigt! :) Skypade med Frida innan sängdags, hon kommer så nära när man har henne framför sig. Bara en liiiiten dataskärm emellan oss! Men 3 veckor kvar, varav 1 vecka kommer att spenderas på härliga Kreta. Tiden rinner iväg, än en gång! :)
 

Välkommen värme.

Det finns så mycket som går genom mitt huvud, som jag tänker att jag ska ha skrivit här. Men sen kommer det något annat i vägen, och tanken är som bortblåst ;)
Men vi trivs fantastiskt bra i nya lägenhet, oförskämt bra faktiskt! Vi börjar komma mer och mer i ordning och det blir så trivsamt! :) Här kommer jag kunna bo föralltid! Nästan! ;)
 
Våren är här och värmen har infunnit sig! Det gillar jag, skarpt! Så skönt att kunna vara ute, på arbetstid, i trekvarts leggings och tröja. Började med överdragskläder, men efter 5minuter höll jag fullkomligt på att rinna bort ;) Idag är en riktigt härlig dag! Ikväll ska vi grilla, ska bli såå gott och mysigt! Hoppas kvällssolen håller i sig, då kan det hända att det blir ett glad med något gott på balkongen som stöd när Mathias grillar. Åh vad jag älskar denna årstid, tänk vad man vaknar till liv! :D
 
Sen är vi ledig imorgon, och då ska vi fixa i lägenheten. Sen åka och kolla på David som spelar match 14.00. Till middag blir det tacos hos farmor och farfar, mysigt! :)
 
Som sagt, finns så mycket att nämna, men när man glömmer bort att skriva om det på en gång, så blir det mer som en uppunktad lista i slutändan. Lagomt roligt att läsa. Men det blir en liten uppdatering iallafall.
 
Har daglig kontakt med min underbara prinsessa i värmen, och hon mår fint. Har lärt känna mycket nya vänner, solar och badar, jobbar mycket (!). Och längtar efter oss. Vi längtar efter henne också, men tiden flyger förbi och snart står vi där på Alvik och kramas! Vi ska hinna mer en vecka på Kreta först bara. 16 dagar kvar! Helt galet!!! Åh vad jag längtar, efter att jag ska få sola, bada, äta god mat, umgås med underbara människor och bara få njuuuuta av tillvaron. Ska bli så kul!
 
Nu ska jag återgå till barngruppen, men det blidde en liten update iallafall som sagt. Bättre än inget? ;)

RSS 2.0