Heartbreaking moment.

Vilken dag!
Solen skiner och det är riktigt vår-väder ute!
Ändå har dagen varit lite som en berg- och dalbanan.
Morgonen började med en massa surr, och det visade sig att världen inte är så stor trots allt.
Jag och min fina kollega har mer gemensamt än vi trodde! Det är så fantastiskt skönt att komma till jobbet och känna sig 100% nöjd. Dagarna fullkommligen springer förbi när allt känns rätt. Inom barnomsorgen vill jag jobba vidare! Och med människor som verkar tycka lika bra om mig, som jag om dem! ;)
Men att jobba på en "slussningsförskola" är allt annat än enkelt när barnen, som man tar hand om som sina egna, till slut får plats på "sina" dagis och tvingas sluta. Idag slutade mitt hjärta, som jag har spenderat så mycket tid med de senaste veckorna. Det var verkligen jättejobbigt, och fast än jag försökte hålla tårarna borta så gick det inte. Det slutade med att jag, min kollega och hans mamma och pappa stod där i hallen med tårarna rinnandes. Han själv förstod nog inte allt för mycket, tyckte nog mest bara att det var konstigt. Fick den varmaste kramen av dem alla av honom och en blick som etsar sig fast för alltid. Denna fantastiska pojke kommer ha en speciell plats i mitt hjärta!
Sen kom eftermiddagen och ännu mer surr har hunnits med. Fick ett otroligt glädjande besked, verkligen en bra start på helgen! Lite tidigt att skrivas ut än, men våren ser ljus ut för en "vikarie" som jag! :)
Så dagen i helhet har varit otroligt bra, och jag vet att min charmkille kommer att få det bra på sitt nya dagis, man måste se till barnet bästa och inte vara egoistisk, försöker jag intala mig! ;)
Nu väntar lite småfix här hemma och ikväll bär det av till Johanna som fyller år idag! Ska bli så roligt med kalas och en massa mys!
Efter det blir det utgång tillsammans med Emma, Stina och några fler. Ska bli superroligt, känns som allt är på topp nu, med tanke på vad jag fått veta i eftermiddag! :)

Mello-final.

Jag överlevde dagen i backen, och ska jag vara riktigt uppriktig så hade jag faktiskt roligt!
Jag har underbara syskon som har tålamod att hjälpa sin stackars storasyster som inte alls är van utförsåkningen.
Men det hann bli många åk, och ingen riktigt vurpa, vid ett par tillfällen satte jag mig bara ner för att jag var så less i fötterna. Men i övrigt så höll jag mig på benen, så jag är mer än nöjd! ;)

Igår var det fest hos Andre och Johanna. Riktigt trevligt, men kvällen gick som vanligt alldeles för snabbt. Utgång efter det på Allstar, mycket folk, bra musik och dans tills fötterna inte orkade mer. En bra kväll!

Denna kväll kommer att spenderas i soffan, som för många andra. Mello-finalen ikväll, och jag har nog inte sett mer än 2 deltävlingar så flera av bidragen kommer att vara helt nya, vilket känns lite spännande. Som sagt, har inte slaviskt följt deltävlingarna hittills, men när det väl kommer till final kvällen så blir jag ordentligt svensk, och det är ett måste att se! Så ikväll väntar 3-rättersmiddag, mys och Mello-final med syskonen! Lovely!


Tyngden på dalskidan, älskling.

Usch, fy och blä! Haha, frågan är ju vad Jonsson har gett sig in på!
Har råkat lova mina älskade syskon att jag ska följa med och åka slalom i Bygdsiljum...
Och vad kan man då göra. Bara att ta sig i kragen och vara en god syster!

Saken är den att jag stått på ett par slalomskidor typ 3ggr i mitt liv, och då bara vid korta tillfällen.
Men nu är det seriöst, med skidhyrning, dagspassliftkort osv.

Men det ska gå bra! Tur jag har mina hjälplärare, haha.
Vilken syn!


Telefonkontakt.

Jag sov som en gud i natt, precis som jag förstod!
Dock smyger sig träningsvärken på idag, men den är välkommen! Passet var så roligt igår att jag mer än gärna känner att det gav resultat! ;)

Glömde att tillägga i gårdagens inlägg att ännu en anledning till att jag var på så bra humör, var för att jag hade fått prata med mamma och pappa från USA. Såå härligt att höra deras röster, dom kunde lika gärna vara 5 min bort! Dom hade det bra, och hade haft upp emot 30grader varmt, inte att leka med! Hoppas att dom njöt allt vad de kunde från mig med! :) Snart har det gått en vecka, vilket innebär att det är lika många dagar kvar tills dom kommer hem. Dom är så efterlängtade! :)

En dag till med jobb och sedan tar jag sportlov med Frida och David, ska bli riktigt mysigt!

Morfar; Vad bra att du var hit och tittade till grabbarna! ;) Allting går jättebra för oss, och du är så välkommen förbi. Ska försöka tajma med att vara här då också! KRAM!

En andra chans.

Vilken bra måndag det blev!

Idag var jag tillbaka på Tomtebo igen, efter två veckor. Det kändes jättekonstigt att måste sätta sig på bussen igen, men jag hittade dit! ;) 10 barn på 4 vuxna, resulterade till en mycket lugn dag. Men det har varit skönt, en mjukstart efter helgen (som förövrigt den var mycket bra!).

Slutade 14, så då tog jag bussen ner på stan. Just nu känns det som att mitt liv endast rymmer jobb och träning, så det var evigheter sedan jag var på stan. Tog mig en uppvärmning idag, och ska ner igen mot slutet av veckan då jag har tänkt att ta ett par dagars sportlov med Frida och David! Det blev två nya linnen, en cardigan, schampoo och balsam :) Nog för att jag skulle känna mig nöjd!

Sedan blev det att gå hem till mamma och pappa, där David väntade. Lagade middag och Mathias kom förbi och åt, middag med mina älsklingskillar! Sedan skjutsade han mig på gymmet.

Har prövat Sh'bam tidigare, och fick inga bättre intryck av det. Vi höll till i en liten lokal, och man såg dåligt. Därför hade jag inte tänkt att testa det igen. Men igår föreslog Emma att vi skulle testa det, och kan jag säga nej? Absolut inte. Så helt utan förväntningar testade jag igen. Nu i en större lokal, och med min absolut favorit instruktör, och jag älskade det! Varje minut njöt jag till fullo och det var så fruktansvärt roligt! Så jag tar tillbaka allt, och kommer helt klart närvara vid nästa möjliga tillfälle!

Det är så roligt när man kan omvandla sina negativa tankar och bli helt såld på något! Sånt gillas, och kommer att bidra till att jag kommer att somna med ett leende inatt!


Sjukt less.

Äntligen är helgen här! Så här efterlängtad har inte en helg varit på länge! Hjärnan är helt slut, och hade inte orkat inte med en till arbetsdag i veckan.

Mamma och pappa har åkt iväg till varmare breddgrader, Los Angeles närmare bestämt. I skrivande stund tror jag att dom sitter och kollar på dragracing på Famouso Raceway. Inte ett dugg avundsjuk... inte alls! Men jag vet att det är min tur nästa gång, då får vi barn också följa med! Cant wait! :)
Så här hemma i kalla Sverige får jag försöka hålla i tyglarna. Frida och David är ju dock inte särskilt små längre, så tillsammans fixar vi det bra medan föräldrarna är borta. Vi började med att fira in helgen med bacon-inlindad kycklingfile, inte helt fel!

Kvällen blir lugn. David ska iväg på träning, Frida ska ut på ett tag. Jag har tänkt att bara mysa upp i soffan framför nåt bra på teve med myskläder på och kanske en liten glasskål. Imorgon däremot blir det kalas i Hörnefors för Sofia som fyller år och på kvällen blir det fest hos henne och Billy. Ska bli riktigt roligt, och jag är såå taggad på fest! Var alldeles för länge sedan nu, och alldeles för länge sedan fest med Olofsfors-gänget :)

Är som sagt helt slut på, det känns inte ens roligt. När man är så trött i huvudet att man egentligen inte ens orkar prata. Då har det gått för långt.. Men det har varit en intensiv vecka, med mycket intryck och energitagande personer. Men så här i efterhand, så överlevde jag även denna vecka! :)
Känns bara så tråkigt när man kommer som vikarie på ett ställe (som egentligen inte ens behöver det, alla ordinarie är där), och istället för att uppskatta den hjälp dom får, så utnyttjar dem tillfället. Ordinarie personal går hem tidigare, efter att knappt har varit med barnen, för att dom tycker att jag ska jobba istället för dem. Ordinarie personal stannar kvar inne, och skickar ut barnen med mig, för att dom inte "orkar" vara ute osv... Sånt tär på orken och det känns inte alls roligt att ställa upp för dom då, om man inte får något tillbaka... Men men, jag gör mitt och får betalt för det jag gör. Just nu orkar jag inte bry mig om annat.

Nä, ryggläge nu i soffan och bara andas ut innan hjärnan spricker. Systers telefon ringer hela tiden och jag det kliar i hela kroppen för att jag är så less. Som sagt, det är inte ens roligt när man är så här trött och slut på!

MEN NYA TAG IMORGON, FÖR DÅ ÄR DET FEEST! :)


RSS 2.0