Sola, sola.

Efter dagens regnoväder, fy vad det öste ner där ett tag, är det nu bestämt, imorgon blir det stranden! Det är lovat bra väder, så det är bara att vädergudarna står vid sitt ord! Det blir nog Bölesholmarna med Frida och David! Och stranden är ju så mycket trevligare vid bra väder, så vi viker in tummarna! ;)


Mina skatter i livet! <3


Littlebrother and I.

Har haft två mysig dagar med lillebroren.
När resten av familjen är borta så får man hålla varandra sällskap, vi tappra som är kvar hemma ;)
Mamma och pappa är i Malträsk, Frida är på Storsjöyran och Mathias jobbar.

Igår var vi först och såg på fotbollsmatch, Umeå FC spelade i Umeå Fotbollsfestival. Dom var riktigt duktiga, och det var så kul att se! :) Efter det tog vi bilen till Norrmjöle Havsbad för att spendera ett par timmar på stranden. Solen var dock inte riktigt på vår sida, utan gick i moln ett tag efter att vi kom dit. Men vi härdade och intalade oss att solen ändå tog på! ;)
På kvällen var det dags för kalas för Nicke :) Älskar sommarkalas och det var så mysigt, helst när både Jasmine och Hugo var där, mina hjärtegull! :)

Idag har vi också varit och kollat på UFC, dom vann även idag så jag har höga förhoppningar om att dom kommer att gå hela vägen :) Sedan for vi på Maxi och handlade lite och åt lunch i solen.

Nu sitter jag och väntar på att Mathias ska sluta jobba så vi kan åka upp till Åkullsjön där vi ska spendera helgen. Ska bli så mysigt! :)

Göteborg i bilder.

Göteborg förra veckan var underbart! Killarna spelade så otroligt bra, vi föräldrar/syskon hejade och skrek som aldrig förr! David gjorde två mål på straffar, så stoltare storasyster finns nog inte!
Trots att vädret inte riktigt var på vår sida, som vanligt denna sommar, så njöt vi av varje sekund! Det blev en hel del shopping, Feskekörka, ULLARED!!, Liseberg, hotellfrukostar, Volvo-museet, och massor av god mat och dryck! :) Vi hann till och med vara med om en liten brand inne på en av restaurangerna vi åt middag på, det var en upplevelse, tur att vi hade fått in maten redan! ;)

På vägen hem passerade vi Sundsvall raceway där tävlingen var i full gång! Var så kul att få stanna av och träffa alla, och jag han bli otroligt sugen på att köra, men jag får "trösta" mig med att banan tydligen var helt katastof, och det var flera som avstod från att tävla av säkehetsskäl. Sånt får såklart inte hända, och det var tur att det inte blev fler olyckor än det blev, en bil körde in i betongen medan vi var där. Men det hade kunnat vara betydligt många fler, med tanke på det dåliga fästet på banan.

Nu ligger vi lite lågt ett tag här, och nästkommande helg är det tävling i Kubbe, ska bli kul! Och då... då är vädergudarna på vår sida, utan tvekan! Vill ha en riktig sommar, gärna nu!

Här kommer lite bilder från vår underbara vecka på västkusten!;




Middag vid vattnet.

Igår var det morfars födelsedag, vi kan väl säga 45 ;) Det var hur mysigt som helst! Vi åkte ut till Gunnes stuga som ligger mot Skeppsvik, stugan låg alldeles vid Sävar ån, och det var en riktig idyll där ute. Vi grillade och åt gott, mysigt var bara förnamnet! Dit åker vi gärna fler gånger, men då får myggen gärna vara borta, snacka om party poopers! ;)

Idag är det fredag den 13onde. Och förutom regnet som vräker ner utanför så hoppas jag inte på mer otur. Tycker synd om dom som befinner sig i Fällfors och väntar på att få börja tävla. Vädret ser inte så bra ut inför dagen, men dom har ju både imorgon och på söndag på sig, så det borde vara lugnt. Känns så konstigt att inte få åka dit och tävla, men det är ju svårt att vara på två ställen samtidigt, och i år blev det Gothia och Göteborg istället, som ska bli suuperroligt! Vi åker imorgonförmiddag, så packningen har påbörjats lite smått här hemma nu! :)

Sushilunch.

Även denna dag blev lite dassig och mulen, men vad gör väl det när det vankades sushi till lunch! Jag, mamma, Marielle, Jasmine och mormor möttes upp på Sushi Bar, som är det absolut bästa sushi-stället i Umeå, och fy vad gott det var! Njöt av varje tugga!

Sen blev det inte alls så mycket mer gjort denna dag, åkte på pappas garage med mamma och vi städade bilen lite inför kommande Göteborgsresan. Sen åkte jag hem och bakade äppelkaka som jag hoppas blev bra, smeten var god iaf! ;)

Under tiden jag bakade ringde min fina Emma, som varit nere på Öland i en vecka, och sedan i Västerås hos svärföräldrarna i några dagar. Jag nog aldrig saknat denna goa tjej som jag gör nu, och idag skulle hon komma hem. Men icket. Bilen krånglade och var tvungen att lämnas in på verkstad. Så förhoppningsvis hinner jag träffas med henne på fredag, för sen på lördag åker ju jag. Snacka om att vi i princip suttit ihop den här våren, vi har jobbat tillsammans, tränat tillsammans och även spenderat massor av fritid tillsammans. Det blir så tydligt hur nära man varit varandra, när man är ifrån varandra. Och som nu, 2 veckor, det är olidligt! ;) Ska bli kul att få träffa henne snart igen, det var det jag ville komma till! ;)

Jag och Mathias har just kommit hem från stan, där Sommaren i City höll till. Lite olika uppträdanden och rätt mycket folk, mysigt var det iallafall! :)

Nedan kommer några bilder från mina senaste dagar. Som den underbart goda sommarlunchen jag, Frida, David och mamma intog i början på veckan. Vi dukade upp bordet med alla möjliga salladstillbehör och gjorde vår egen tonfisk-sallad, gudomlig! Snacka om sommarmys!!
Sen en bild på min prinsessa från idag, älsklingsgumman som blivit så stor och nu går hon också! Det pirrar i hela kroppen bara av att få se henne, och sen när hon ler...! <3


Kärlek!

Förklarar denna bild hur mycket jag älskar denna motorsport? Känslan är obeskrivlig!
Lånad bild av Victoria <3

Bildbomb.

Här kommer en bildbomb med bilder från Norrmjöle Havsbad, dragracingtävligen i Piteå och Davids konfirmation! <3 Watch and enjoy!

Befinner oss i Piteå på tävling. Och igen ...

Befinner oss i Piteå på tävling. Och igen kan nog säga emot, sanningen kan svida, men Piteå är Piteå... Dom kan inte stava till tempo och missflytet har varit ett faktum hela gårdagen! Mellan 9.00-20.00 hann vi två rundor och vi är under 100 team, det går som inte ihop. Men en stor sanering och regn hela eftermiddagen satte käppar i hjulet för oss. Regnskurarna löste av varandra, när den ena skuren börjat torka upp kom den andra... Och det finns inget vi kan göra, bara titta på och sucka! Men det kändes iaf så grymt skönt att få sitta i bilen igen, har inte suttit i den sen augusti förra året, alldeles för länge sen ;-) Första rundan gick sjukt bra, och jag kände att bilen var lika taggad som jag och jag satte personbästa på 11.88, härlig start på säsongen! Efter allt regn och missöde var det tillslut dags för en till runda, och då kände jag bara nu hade vi väntat så länge, så nu skulle det ge utdelning. Kände att starten var bra och att racet kändes på topp. Körde runt och när jag började närma mig bussen så ser jag hur Frida står och klappar händerna sen att hon och mamma börjar forma nollor med händerna, jag hade gjort den perfekta starten man kan göra!! Med 0.000, alltså noll tusendelar av en sekund hade jag stuckit iväg, min första 0.000 i min racekarriär. Kändes så härligt, och tydligen hade pappa stått och dansat på startplattan när speakern berättat om min presentation! ;-) Gullepappa! Nu är jag kvaletta vad som än händer, och att ha det i bagaget är ganska betryggande! Nu sitter vi när väntar på första start som ska vara 10.00, då ska jag bara försöka se hur jämnt bilen kan gå. Senare under dagen är det dags för elimineringar och då är det bara att vika in tummarna, och även hoppas på att regnet håller sig långt härifrån!


Sommarmys.

Snart bär det av mot stranden med Johanna, Andre och Hugo. kroppen ska få sig lite bränna ;)
Ska bli så härligt men då vill jag att de molnen som envisas uppe på himlen ska dra sig här ifrån. Som igår, fy vad härligt det var! Inte ett moln på hela himlen och löpsedlarna avslöjade att "medelhavsvärmen" var på gång. Me like! Nu är den halvdana sommaren gjord, nu när jag är ledig vill jag ha en ordentlig och härlig sommar! Men det är lovat fint väder inför helgen så vi ska till Piteå och tävla. Veckan därpå drar vi ju oss mot Göteborg och David ska spela Gothia, och då får jag också för mig att vädret kan bli riktigt bra! Bara att vika in tummarna! :)

Tacka vet jag en "riktig sommar"! Med massor av värme, grillmiddagar, dagar vid stranden, svalkande glassar och en underbar sommarkänsla i hela kroppen!

 

Gårdagens grillmiddag, myys!

Ömmande hals.

Fy vad halsen spökar med mig! Vaknar nästan dagligen med halsont som oftast gör över efter ett tag, men det är så drygt! Citron, ingefärga&honung i varmvatten är min favoritdryck nu förtiden. Det hjälper mot ömmande halsar, och har dessutom detox-effekt, så jag dricker och dricker ;)

Vad dagen har att erbjuda är fortfarande lite oklart, har tänkt att halsen ska få lägga sig, men sen tar jag nog min rosa fara och beger mig ut! :) Nu har jag ju faktiskt ett par veckor här framöver som ska fyllas med massor av trevligheter! En hel del är ju redan förbestämt, så som dragracingtävlingar och Göterborg om 2 veckor! :)

I lördags var det Wheels i stan, vad med och jobbade och har nog aldrig i mitt liv varit så blöt av regn! :P Var dyngsur genom alla mina lager av kläder och så kall in på bara benen! Skumbadet som väntade när vi kom hem var underbart efterlängtat!
Men uppslutningen på Wheels var ändå bra, stor eloge till alla som tog sig dit trots vädret! Och crusingen på kvällen var lika bra som vanligt, fick umgås och mysa med flera av mina favoriter, så det blev ju riktigt bra i slutändan! Men nog tar jag hellre sol framför regn! :P

RSS 2.0