Värmande för halsen.

Snabeldraken är dragen så här på morgonkvisten, har även hunnit med att plocka och fixa lite. Är sugen på att göra en ordentlig rensning snart, typ när alla sommarkläder ska ge plats för varmare vinterkläder i klädkammaren, då är det ett perfekt tillfälle att rensa lite. Har tänkt att vänta en stund till innan jag har tänkt att riktigt inse att sommaren är över för denna gång, den kom ju lixom aldrig...
 
Men något som kom, och verkar vilja stanna för alltid är min förkylning som jag dragit på mig, och halsontet som jag fick med på köpet. Man blir så onödigt slö och huvudet känns blytungt. Men jag har inte tänkt att säcka ihop, never, idag står flyttning på schemat. Inte för mig, men för min kära kusin ska flytta från deras hus som dom har hyrt i drygt ett år, och nu har de köpt en egen lägenhet på Röbäck. Vilket betyder mycket närmare att bara kunna svänga förbi! :) Jag och mamma ska åka och hjälpa till att köra grejer efter lunch, och det ska bli så kul att se deras nya boende, deras egna lägenhet! :)
Efter det åker jag till Emma för lite fördrickning innan vi drar på Grillfest på Matrisen! Ska bli kul att se alla ansikten igen, nog för att alla inte hade möjlighet att vara med, men vi blir nog en hel del iallafall :) Efter det har vi planerat att gå ut och det blir nog Allstar, känns som att det var år och dar sen jag var ute så det ska bli jättekul, helst med bra sällskap.
 
Så för att jag ska kunna vinna kampen mot förkylningen och halsontet idag har jag just fixat mig en STOR kopp med honungs-, ingefära- och citronvatten. Hur enkelt som helst, varmt vatten, en skiva citron, en skiva ingefära och en sked honung. Underbart för halsen med god smak, och har även fått höra att det har en viss detox-effekt, så inte mig emot! ;)
 

Torsdagsnerver.

Det känns i hela kroppen att det här är en lite konstig dag. Det är svårt att sätta ord på vad det är, men något känns. Är fortfarande jätteförkyld, och det sitter så långt inne, så jag vet inte när det här ska släppa. Drygt är bara förnamnet iallafall! Jag vill vara frisk, kunna motionera, tina upp mitt träningskort och komma i form, jag hade ju bestämt, men då sätter en förkylning stopp, och då är det som om all motivation försvinner. Men jag ska komma igen, jag ska nå mina mål!
 
Idag ska jag på ett möte, och det är säkert det som ligger till grund till varför denna dag känns konstig. Jag är spänd, samtidigt som jag inte riktigt vet vad jag ska förvänta mig. Förutsättningarna är inte de bästa, och frågan är om jag egentligen om jag bara ska försöka ha is i magen och göra det jag hade bestämt mig för. Jag får höra vad de har att säga och sedan bilda min uppfattning. Jag vet ju att allt alltid ordnar sig, även denna gång, det är jag säker på! :)
 
Hittade en bild som jag föll för samma sekund som den togs. Jag och min vackra syster i Tierp! Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig!

Jobbsökning.

Dyngförkyld, jobb-ångest och omotiverad.
 
Jag trivs inte i detta tillstånd, vill vara förväntansfull på vad som komma skall, men när man inte vet något, när man inte ens vet hur morgondagen ser ut, då är det inte så lätt...
 
Vill att någon ska ringa upp och bara erbjuda mig världens bästa jobb, med det är en orealistisk tanke, jag vet! Men när man bläddrar igenom sida efter sida på arbetsförmedlingen utan att hitta något som passar blir man nådigt less. Doktorand i Biologi, Tandreglerare, Speciallärare i Spanska osv... Hm, inte riktigt så att jag kan hitta på att det passar mig..
 
Jag ska hoppa på vikarie-poolen så fort jag får hem mitt belastningsregister, men det känns bara inte så motiverande, vill ha något bestämmt, ett ställe dit jag vet att jag ska varje dag, arbetskamrater och fasta rutiner. Det difusa, är inte riktigt min grej.
 
Men jag vet att allt brukar ordna sig, och hittills i mitt liv har det gått fort från det att jag har suttit i det här läget, less och maktlös, till att möjligheterna nästan har knackat på dörren. Men jag är så otåligt, jag vill ha det fixat nu!
Men jag tänker inte ge upp. Det är inte min stil! ;)

Synd om oss.

Just nu sitter vi i ett REGNIGT Tierp.... Fy tusan vad jag hatar den svenska sommaren ibland. Om det bara vore någon gång ibland som de blöta dropparna valde att falla från himmelen, men jag tycker att det är mer regel än undantag när man hör smattrandet mot fönstret. 

Om man är hemma på hösten så kan jag rent tycka att det är mysigt. Man kurar in sig under en film, tänder en massa ljus och slår igång en film medan regndropparna faller mot fönsterrutan.
Men inte när man är fast i en racebuss, på inte allt för många kvadratmeter. Rutorna immar och det är sjukt kvavt, man vet inte vad man ska välja för kläder, det är antingen för varmt eller för kallt.

Jag är inte bitter, men fy tusan för regn!
Jag säger dom min käre vän Angelica "den jävlen som kom på regn borde ju dö"

Vi lär inte få köra något idag då regnet inte verkar vilja ge mig sig än på många timmar. Men förhoppningsvis får jag köra en runda imorgon så att jag iallafall får testa på hur det känns att få köra en riktig tävling.. Idag lär vi bara få gå runt och sucka, och tycka synd om oss själva. Tyck synd om oss.

Hjärnspöken och OS-silver

Följde med Mathias till Åkullsjön igen, då jag inte alls var sugen på att bo ensam i lägenheten hela veckan. Är inte så duktig på det där med att vara själv, dock ska jag hem på onsdag, så då ska jag få öva ett par dagar iallafall. Hittills har jag sovit själv i lägenheten en natt sen vi flyttade in i oktober... Men med lite mer träning så kanske jag övervinner min "rädsla". Eller rädd är jag väl inte, men jag blir så sjukt understimulerad av att vara ensam för länge, och det är väl kanske då jag kan börja inbilla mig saker, hjärnspöken som bara är i vägen när man egentligen inte har något att oroa sig över.

Så här är jag nu, har planerat för bra väder så det ska hinna bli ett par långpromenader och förhoppningsvis sol och bad!

Sverige spelade just OS-final i handboll mot Frankrike. Tyvärr blev det förlust med 22-21, men jag tycker att de blå-gula grabbarna var sjukt duktiga! Det är en vinst bara av att komma till OS-final för ett lag som var totalt borträknade från början, som dessutom har en av sina bästa spelare skadad. Så dem som inte såg matchen kan hålla igen med kommentarerna, Sveriges herrhandbollslag gjorde sitt yttersta idag, mot ett lag som var snäppet vassare, men det visste vi ju redan från start att det skulle bli en kämparmatch. Och Frankrike fick ingen walk in the park skulle jag påstå, det var ren match i 60min.
Så så var det med det.

Sverige är alltså ett OS-silver rikare, det tycker jag är en prestation! :)

Här i Kubbe är vädret inte alls på vår sid...

Här i Kubbe är vädret inte alls på vår sida. Vaknade av att regnet smattrade på taket, mysigt ljud men tråkigt innebörd. Så länge det regnar så blir det ingen körning... Så vi lär ju sitta i bussen och kanske kika på film och bara vänta. Vänta, det är något vi racers är duktig på, tålamodet har testats mer än en gång! Hade iallafall en jättebra kväll igår, satt under Paulssons tält till 02.30 och skrattade och surrade! Så roligt att få träffa alla igen, det hinner ju bli några helger emellan gångerna nu! Därför ska vi ta vara på tiden nu, även fast det regnar! ;-) Förarsammanträde 10.00, det är nästa hållpunkt.


Augusti.

Idag är det som sagt mammas födelsedag, hela dagen!
Vi ska njuta och mysa!

Men att hon fyller år idag, innebär också att vi har kommit in i augusti-månad!
Sista sommarmånaden, som hellre kan benämnas "sensommar".
Vart tog den här sommaren vägen?!

Som vi väntade, och snart är den förbi. Men hittills har jag hunnit med både stranden, Göteborg, ett par dragracingtävlingar och ändå hunnit njuta hel en del. Men än är den inte riktigt över, så augusti får vi verkligen hoppas på att bjuder bra väder så att man verkligen kan ta vara på tiden.

Men tiden går så sjukt fort, det är skrämmande!

Happy birthday, wonderful you!

Idag är det inte vilken dag som helst!
Det är min älskade mammas födelsedag! <3
Så idag ska vi mysa hela dagen!

Grattis mamma! <3


Mor, lilla mor.
Vem är väl som du?
Ingen i hela världen! <3

RSS 2.0