Bra dag!

Dagen idag har varit jättebra,
och det känns fantastikt skönt!!
Har haft gott om energi hela dagen och det känns som att det har gått min väg!
Sånt gillas skarpt!

Dagen började dock med en väldigt trött Emelie, somnade direkt när jag la på luren med Mathias igårkväll och sov konstant tills imorse då mamma kom in och väckte mig. Kändes som om natten hade gått jättesnabbt eftersom jag inte hade vaknat någon gång på morgonen och insett att jag verkligen fick sova. Kändes som jag blev snuvad på den känslan, bekräftelse på att man faktiskt sover ;)

Sen var det bara att åka till skolan och se glad ut. Vägen var lite hal, men vi tog oss ner. Thanks =)
På schemat stod Akut omhändertagande av idrottskador. En intressant del av programmet kände jag redan innan vi hade satt igång.
Det visade sig att det var en bra föreläsare, som jobbat som läkare för bland annat Björklöven. Han hade bra tempo, bra material och man kände verkligen att han kunde sitt ämne. Det smittade av sig rejält!
Efter teorin var det dags för praktiskt övande då vi skulle lägga förband på varandra. Gick kanon, och det var faktiskt riktigt roligt!
En skoldag som egentligen skulle hålla på 9-13 blev till 9-11. Riktigt skönt att åka hem efter skolan med ett glatt humör och mycket energi kvar!

När jag kom hem gick mamma an här hemma med att städa och rensa hyllor, skåp osv. Det blir skillnad på en gång, och det blir riktigt bra. Inte lika mycket "krims-krams" som annars har stora tendenser att hamna lite varstans i detta hem =)
Städningen smittade av sig så jag började ta mig an min garderob som jag håller på få till bättre. Nu ryms det mer kläder och bättre översikt. Kanske får man mer inspiration när man står där i dörren och söker något användbart!
I eftermiddag hann vi även åka och hämta resväskorna inför resan som bär av om 9 dagar, så nu känns det verkligen att det börjar närma sig!! Helt sjukt!
Inför resan satt jag dessutom i eftermiddag och kollade över mitt kommande schema över kursen som börjar medan jag är borta. Jag har redan fått läsanvisningar av läraren vad jag ska läsa över för att inte hamna efter, men ville ändå kolla hur de andras dagar ser ut medan jag är borta. Av de 16 dagar som jag är borta, visar det sig att jag missar 3(!) skoldagar! Det känns grymt bra, och dessutom står det på schemat att dom bara ska gå igenom just det jag ska läsa mig till också. Så det blev en lättnad. Förhoppningsvis kan jag njuta ordentligt på resan, vilket jag hur som helst hade tänkt!
I schemat visade det sig också att jag endast ska ner till Övik 14 gånger till på resten av året. Det är inte mycket! Jag vet att det kommer att innebära mycket eget ansvar och pluggande på egen hand. Men det känns skönt att ändå kunna räkna resedagarna =)

Ikväll har jag varit duktig och suttit och pluggat. Skrivkramp i handen är ju ett tecken på att jag ändå kan vara nöjd med mig själv efter kvällen. Har inte så många tillfällen att plugga på inför tentan på tisdag:
- Upptagen hela morgondagen med skola och luciamöte
- Plugga onsdag
- Upptagen hela torsdagen med skola
- Plugga fredag + lördag,
- Mys med älskling söndag,
- 20!!!!!!! på måndag
- ...och sedan tenta på tisdag.
Sen bär det av på onsdag, ni ser, inte länge kvar!!

Ett år av saknad.

Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig....
Jag vet inte hur många gånger den tanken har tänkts under året som gått.
Alldeles för många, och alldeles för lite har jag kunnat göra åt saken...
Ingenting har ändå gått att förändra..

Idag är det ett år sedan vår vackraste ängel valde att lämna jorden.
Med så många människor som älskar henne bakom sig.
En jord som skulle kunna svämma över av alla tårar som runnit och som kommer fortsätta att rinna.
Jag minns dagen som igår, då jag fick beskedet, jag minns paniken som spreds sig och hur luften bara gick ur mig. Det var som om någon bara drog ner rullgardinen framför ögonen, och allt blev svart.
Att någonting kan gå så snabbt, att ett liv bara kan plockas bort. Från en sekund till en annan, sen finns hon inte här. Istället har hon förflyttat sig upp till himlen och tittar ner på oss från molnet hon sitter på.
Men ett liv som är så otroligt dyrbart, varför är det så lätt att mista? Varför ska en så ung person kunna ta ett sådant beslut? Det borde inte kunna fungera så....

Idag är en minst sagt tung dag.
Men jag vet att vi kommer att ses igen, där finns inga bekymmer, inga problem, ingen orättvisa och det finns ingenting som heter smärta.
En plats av kärlek, värme och lugn.
Där kommer vi att ses Frida, jag får vänta i flera, flera år. Men för dig kommer det att kännas som en dag.
Om du bara visste hur älskad och saknad du är.
Underbara, finaste du!

En ängel flög förbi,
mot himmelen så fri.
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord.Du är med mig, överallt, hela tiden.
Ibland kommer tårarna när jag sitter där i bilen,
men oftast känner jag mig bara ännu starkare, då jag vet att jag har min ängel med mig.
Jag känner mig aldrig ensam, utan då tittar jag bara på dig, sen vet jag att vi fixar det.
Du gör mig så mycket starkare än jag någonsin kunde tro att jag var.

Min Wild Child

Redovisningar.

Dagen idag känns seg. Tung och långsam.
Redovisningar står på schemat hela dagen.
Dom som redovisar gör det bra, det är inte det.
Men till slut får man slut på plats i hjärnan, och man ser bara några munnar röra sig utan att riktigt uppfatta vad som sägs.
En vanlig skoldag i mitt liv kanske?

Nu efter lunch är det iallafall våran tur att redovisa, och jag hoppas väl på att dom som nu ska lyssna på oss åtminstone håller sig vaken. Men gärna inte ställer några frågor ;)
Men som sagt, det blir lite mycket på en gång, när man har redovisningar 9-16.30 under samma dag.

Ikväll vankas ett första möte med lucian. Det blir jag och Ida som är kvar från tidigare år, och resten av tjejerna är nya. Det blir spännande att se vad det är för typer =)
Så att sluta 16.30 och vara i stan 18.00 och mellan det hinna hem och kasta i sig något att äta, och lämna grejer, det kräver att det blir plattan i mattan hem. Men det ska nog gå bra =)

Det finaste vi kunde få!"Mosters" lilla pyre!
Så underbart fin!

Here comes the sun, little darling!

Idag är en dag som verkligen går i lyckans tecken!
En dag då allting känns ljust och lätt!
En känsla som vi så länge väntat på!

Johanna och Andrés lillpyre har kommit till världen!
Alldeles för tidigt, men så söt att man bara vill äta upp honom!
Det finns nog inga ord i världen som kan beskriva hur otroligt stolt jag är över min kusin!
Helt ofattbart!
Jag känner mig som en moster och jag kan knappt vänta tills jag får åka upp och träffa dem båda.
Lillprinsen som har kommit! <3

Han är såå välkommen!
Efter allt vi har gått igenom, så är han precis vad vi behöver!
Och jag vet att hon där uppe sitter och tittar ner på oss och är stolt över dig, Johanna!


JAG ÄLSKAR DIG!!!!


Jag hittas bakom högar av papper.

Dagen består av pluggning, det går inte att skjuta upp längre.
Tentan är på måndag, och den tänker jag fixa. Och dessutom har jag som mål att inte plugga i helgen heller, så då är det bara att ta tag i det.
Så nu sitter jag här med nudelskålen framför mig och papper och böcker som täcker hela bordet. Känner mig som en riktig student! I mjukiskläder och håret slarvigt uppsatt i hopp om att ingen kommer och knackar på dörren.
Musik i bakgrunden, som på något sätt gör mig mer fokuserad.

Allting är igenomläst, så nu är det bara att gå igenom det en gång till och skriva av en massa anteckningar. Fortfarande ett bra tag kvar som sagt till tentan, så jättestressad är jag inte. Än.

Hade iallafall tänkt att unna mig att få vara ledig ikväll, då det blir att åka in till stan och träffa Emma. En fika någonstans, låta timmarna flyga iväg i surrning och bara njuta av hennes sällskap. Det blir en perfekt kväll! =)

Nu ska jag återgå. Ikväll ska jag ha ett gott samvete att slita mig.


Jag och min finaste i Lycksele i helgen

22.Grattis på födelsdagen älskling!
Du är det finaste jag har!


Massage.

Idag var jag på någonting så härligt som Aromamassage.
Jag njöt av varje sekund, och det 45minuterna gick så otroligt snabbt.
Och skönt var det!
Lukten av vanilj, ljus, mysig musik och bara känslan av att skämma bort sig själv så här i höstkylan.
Helt lovely!

Man kan tycka att massage är det jag håller på med dagarna i ända, men dels stämmer inte det, vi gör såå mycket mer i skolan än bara masserar. Massagen är bara en liten del. Och dessutom så var det här helt annorlunda. Det var professionelt, ordentligt och otroligt avkopplande. Det var inte i en ljus lokal, med klasskompisarna runt om i rummet, med surr runt omkring och observerande lärare. Det var ren njutning. Det gillas!

Dessutom hade hon som masserade mig gått Spa-progammet jag går tidigare. Det var riktigt skönt att få höra hennes tankar om det, se vart man kan hamna sen och inse hur mycket vi egentligen kommer att få lära oss under det här sista året. En lugnande känsla faktiskt. =)


En superbra dag har det varit, och David har fått fylla år hela dagen!
Imorgon bär det av till Lycksele för lite marknad, bad på hotellet, Red-hot-festival och sedan Dollarstore på söndagen. Kan bli en riktig kanonhelg, om jag får bestämma!


13.Grattis världens finaste lillebror på 13årsdagen!! =)


RSS 2.0