Underbara helg.

Spontanresa när den är som bäst!

I helgen packade vi väskorna och åkte till Tierp. Utan bil och buss, bara jag, mamma och pappa. Hyrde in oss där vi fick plats och bara mådde som bäst! Vädret var helt underbart, äntligen denna riktiga sommarväder som vi har väntat på. Massvis med härlig racing. Alla dessa underbara människor som jag bara älskar! Att få känna sig till 100% sig själv med likasinnade tokar, det är helt fantastiskt! Skratt och bus, det får mig verkligen att ladda om batterierna.

Att komma hem blir lätt väldigt tomt, och att det regnar idag gör det inte lättare. Men semester är semester och att komma hem till verkligheten är viktigt, hur skulle man annars kunna uppskatta allt det underbara man får då vi åker iväg? Tur att det är mindre än en månad tills jag sitter där igen, på den enorma läktaren på Tierp Arena, med underbara människor och tittar på härligt race. Dessutom ska bilen med då, så då blir det race på riktigt :)

 

 


Back to reality.

 
Vilken fantastisk semester vi har haft under våran Norrlandssväng!
Känns så konstigt att vara hemma igen, efter att ha levt i något likande en bubbla i över en vecka.
 
Dragracing i Piteå och Skellefteå, campingliv på Piteå Havsbad innehållande; inomhusbad, gokart, minigolf, after-beach, pubbesök, båtrace och mycket mycket mer!
 
Detta underbara har inneburit MÄNGDER AV SKRATT! Minnen för livet, bus och tokigheter!
Jag kommer att leva på det här länge! Längesen jag mått så här bra, helt fantastiskt och det är bara att tacka
alla som varit med! Oj vilken tur jag har som fått lära så många fina! :)
 

RSS 2.0