Wishlist.

1 november närmar sig med stooormsteg, och för er som har missat det så är det min födelsedaaag! :)
Har fått lite förfrågningar om vad jag önskar mig, och precis som tidigare år så tycker jag att det är jättesvårt att komma på något bra, trots att jag just har flyttat hemifrån ;)
Men jag tänkte lägga ut den här, så vill den som vill ta del av den, jag vet ju att bl.a. både morfar och farmor brukar kika förbi här med jämna mellanrum ;)
Emelie 21 år;

XL muggar Indiska (alternativt presentkort där om det är svårt att hitta ett passade motiv. Muggen jag hade spanat ut har dom tyvärr inte kvar) Men denna tycker jag också var jättefin!

Stavmixer (Chilli-serien tycker jag är jättesnygg)

Blender


Elvisp


Mooney
Presentkort;
Precis som jag trodde så är det svårt att jobba på Lagerhaus utan att hitta massvis med saker man vill ha! ;) Jag jobbar onsdag, lördag och måndag, för er som tycker det är svårt att gå in där utan min vetskap ;)
Det var nog allt för nu, om jag skulle komma på något mer så meddelar jag. Tycker som sagt att det är jättesvårt att komma på något bra, men pengar och presentkort går ju som alltid hem. Och jag har ju för i år faktiskt kommit på en del grejer ;) Sen kan ni ju alltid prata med mamma, hon kanske kommer på något som jag inte kommer på nu! ;)

Im alive!

Tiden går, och vi med den! Helt sjukt vad tiden går fort! Imorgon har vi bott i lägenheten i 2 veckor, och det känns som tiden verkligen har sprungit förbi. Ändå har vi hunnit mycket, mycket har hänt och snart kommer vi säkert "landa". Uppdateringen blir nog bättre så fort jag bara får tid över till att andas ut, men hittills har all min vakna tid gått åt till jobb, lägenhetsstök, inhandling av grejer osv till lägenheten, prisutdelning i Skellefteå, 23årskalas, hundpromenader, barnkalas, innebandyträning+match, sambomys osv. Tiden går om man säger så. Överladdning i hjärnan har bara varit förnamnet många gånger. Men jag lever, om det nu var någon som betvivlade det! ;)

I skrivande stund befinner jag mig hos mamma och pappa i Hörnefors. Var här igår också med Mathias och Dogge på middag, det var sentimentalt! Hade då inte varit hem något sedan flyttlasset bar av. Mitt rum var sig likt, förutom mycket opersonligare . Jag var där, men ändå inte.
Idag gick det bättre att komma hem, en skön känsla att få kliva in genom den välbekanta dörren. Så skönt att få komma "hem" och bara få vara. Med min underbara familj! <3
Mathias har åkt till Åkullsjön med Dogge, med tanke på att jag jobbar i helgen så tyckte jag/vi att det var lika bra att han fick fixa med sitt, och få mysa med sin familj på hemmaplan. Att sova själv i lägenheten är i dagsläget inte ett val, är alldeles för mörkrädd för att klara av det... Har börjat inbilla mig en massa ljud, jag vet att vi har grannar som låter och har sig, men vissa ljud är självklara - det är inte grannarna. Behöver inte fördjupa mig mer i det, men lite läskigt är det, och framförallt att vara själv.
Så då är det tur att man har världens bästa familj som står med öppna armar! Så mysigt att få helgmysa igen! :) 
Imorgon blir det jobb 10-16.15, sen är det heelg! En kort, men välbehövlig! :)

Som sagt, uppdateringen lär bli bättre, bara jag får andas ut och landa.
Peace.

RSS 2.0