En blandning av kärlek och hat.

Om gårdagen var speciell med första advent och grejer, så är denna dag top of the line!
Det är nämligen min och Mathias 1 årsdag, and there is many more to come!
GRATTIS TILL OSS ÄLSKLING! <3

Tyvärr har dagen inte spenderats tillsammans med min andra halva, utan har inneburit en hel dag i Övik som aldrig ville ta slut. Är så less nu så att hälften vore nog! Vill kunna träffa folk, vill ha ett liv!
De enda jag träffat sen jag kom hem är dom i skolan och Mathias, sen sprang jag på Matilda på Ica i fredags och kände bara att jag ville stanna och prata för alltid! Men verkligen ingenting rymms i livet just nu förutom skolan. Skit.
Läraren har satt ut studietid på 40timmar i veckan, och hon har verkligen lagt upp kursen i det tempot också, inget undantag. Den ena uppgiften avlöser den andra, och när man tror att man börjar närma sig målet - ja då är det dags att börja plugga på tentan. Och den lilla godingen - japp - tenta på hela boken, bara 340 sidor, på engelska, om marknadsföring. YEEEY, känner jag i hela kroppen.... Suck.
Till råga på allt detta, förutom att vi ska läsa den där skitboken 40 timmar i veckan så ska vi även massera externa kunder på sidan om. Kul, och det visste inte ens den här läraren om, att dessa moment gick parallellt. Utan hon har lagt upp kursen utifrån att vi ska vara helt redo för hennes kursstudier under denna tid, och den söta programansvarige som vi har, har glömt att nämna att eleverna även ska göra 20-25 externa kunder under denna tid också. Där varje massage tar 1,5 timme med förberedning, massage, och efterarbete.
Kul, bra jobbat Spa-programmet.

Att jag är less på detta sjuuuka tempo är bara förnamnet, som tur är har jag mina ljusglimtar och utan Sofia och Carro hade jag nog inte stått ut länge. But this is killing me, no kidding.

Jullov snart? MYCKET Ja-tack! Som sagt, vill bara kunna träffa folk, ta en fika på kvällen med någon eller bara kunna känna lugnet och andas ut.
Och visst, jag har varit ledig i 2 veckor, jag borde inte gnälla, men det här är ett skämt. Så är det bara!

Påminn mig till våren, runt den 3 juni då jag examinerar, påminn mig då hur otroligt jobbig jag tyckte att november-december var med marknadsföringen. Klappa mig då på axeln och säg: vad duktig du var Emelie som klarade det! I need it! Uschba.

Men dagen idag är ändå bra, för det är min och Mathias dag. Och den här skitskolan ska inte få förstöra det.
Nästa år älskling, på vår 2 årsdag, då tar vi igen det dubbla! =) <3

Första advent.

Idag är inte vilken dag som helst, det är första advent, och första nedräkningsdagen till jul.
Hur mysigt som helst, och jag önskar att dagarna dit går snabbt, samtidigt som det inte får gå för fort.
Så där myslagomt!

Dagen har även inneburit ett första luciaframträdande på stan. I kylan stog vi där, kallt var det, men mysigt till tuuusen! Me like! Det känns verkligen i hela kroppen att vi är på väg in i årets mysigaste månad.
Och trots att det är grymt kallt och det är såå mycket runt omkring så ska jag ändå försöka njuta så mycket som möjligt. Jul är ju faktiskt bara en gång per år, och högtiden är så mycket mer än bara 24 december.

Nu blir det att försöka plugga, egentligen har jag så mycket att välja på så jag borde inte ha några problem att hålla mig sysselsatt. Det är väl mer bara det att jag ska ta tag i det. Och fröken Jonsson är expert på att hitta på andra, mycket roligare, saker att göra än att plugga. Trots att jag vet att jag förlorar på det i längden.
Tröstar mig iallafall med att det snart blir kladdkaka här i huset, som sagt, mycket roligare än att plugga ;)

Luciabilder:


Late update.

Nu ska fröken i fråga ge sig på att ge en liten uppdatering.
Ibland känns det att man verkligen lever, då man måste tänka på att komma ihåg att andas.
Just nu är en sådan period.
Har nog aldrig varit med om att ha så fullt upp som det är nu, har knappt hunit andas ut sedan vi landade i Sverige igen. Det är mycket i skolan för alla, dessutom har jag allting som jag måste ta ikapp som jag missat, sen har vi massagen av externa kunder som tar tid och till råga på allt så har jag lucian som ska in i planeringen.
Att jag har fullt upp är bara förnamnet!

Men det är värt det, alltihop! För jag har varit ledig från skolan i 2 veckor för att åka till USA med underbara människor! En resa jag ALDRIG kommer att glömma, helt sjukt bra var den!
Finns så mycket att säga, så mycket att visa, USA är en klass för sig, positivt och negativt, så är det bara!

Att vi var borta i 2 veckor känns det inte som, känns som minst en månad med tanke på allt vi hann med. Vi klev upp i tid på morgonen för att försöka göra varje dag till något bra. I stora drag hann vi med Knotts Berry Farm, NHL-match mellan Anaheim Ducks - New York Islanders, Disneyland, 2 dragracingtävlingar - en av dem var gryyymt mäktig med bara en massa hårda bilar och hela läktaren skakade, Univerisal Studios och en massa tid i butiker för härlig shopping! Däremellan njöt vi bara av den amerikanska luften och av sällskapet av varandra!

Som sagt, finns sååå mycket att säga, men vet knappt vart jag ska börja. Det är nästan så att man ska ha upplevt det för att förstå hur bra man egentligen kan få ha det. 25-27 graders värme varje dag i november är verkligen ingenting jag tackar nej till!

Det dröjer inte länge tills jag sätter min fot där igen, det är en sak som är säkert. Jag skulle nog inte vilja bo där, med tanke på hur sjuk trafiken är, hur orolig vissa städer är med kriminalitet och sen är det ju faktiskt så att borta bra men hemma bäst. Nog är det skönt att resa, jag älskar att resa, men hemma kommer alltid att vara hemma för mig.

Tack älskade familj, och tack underbara Wallbergare! Oförglömligt!

Nu är jag back in reality, och jag ska klara av det. Alla uppgifter och krav som ligger över mig. Snart är det jullov och då vet jag en dam som verkligen ska njuta av ledigheten igen!

Påväg!

Min resa har börjat, och jag sitter nu i Övik efter en morgon fylld av massage, grymt skönt!
Jag har tagit mig en bit på väg och snart kommer mamma, pappa, Frida och David och hämtar upp mig för att sedan ta vårat pick och pack och bege oss söderut! Men först blir det ett stopp på Burger King efter att David fått sin vilja igenom ;)

Känns så grymt skönt att jag har avklarat den här kursen nu, och bara kan släppa allt och åka. All planering och fix, allt är klart och när jag sätter mig i bilen om en stund finns det inget mer jag kan göra. Bara åka med på färden och njuta. Det värsta hade varit om man kom på att man glömt något viktigt i höjd med Gävle kanske, mindre kul. Men huvudsaken att man har med sig det viktigaste, pass, pengar och varandra. Resten går att fixa på Walmarts eller Sears ;)

Jag säger bara: VÄRME, dragracing, Disneyland, Universial Studios, Knotts Berry Farm, shopping och skratt i massor! Kan det bli bättre?

Ta hand om er här hemma, miss you already, men tiden kommer flyga förbi och sen är jag hemma igen. Men jag har tänkt att njuta till 120% först, sen kommer jag hem =)

PUSSPUSSPUSS !!!


Sista rycket!

Just nu är det mycket förberedning, både i huvudet och sängen är fylld med kläder, mobilladdare, böcker, osv.
Imorgon bär det av, och jag har så svårt att förstå det.
Dels har tiden gått så otroligt snabbt sen vi bokade resan, och sen har det varit så mycket annat här i dagarna. Men jag klagar egentligen inte, för det har varit riktigt bra dagar, och det kommer att fortsätta på samma sätt!

Igår tog jag klivet in i vuxenvärlden, och fyllde 20! Det var en superbra dag med presenter, kalas för släkten och massage hela dagen. Däremot kändes det väldigt konstigt att gå i skolan på sin födelsedag, viket jag aldrig gjort förrut. Det var som om dagen gick jättefort, men att få massage tackade jag verkligen inte nej till!
Kvällen avslutades med pluggning med hjälp av Mathias, som ställde upp som frågeuppläsare. Tack älskling!

Idag var det dags för tenta, som jag gruvat för ordentligt. Men det kändes riktigt bra, och grymt skönt att få det överstökat så jag inte behöver ha det över mig när vi åker till USA. Det räcker men att jag har den nya kursen att komma ikapp till. Men jag får något bra för allt slit försöker jag intala mig =) Efter tentan åkte jag och Mathias ner på stan för att förkorta klockan jag fick av han i present igår. Behöver jag säga att det är rosa grund i själva klockuret? =) Han känner mig ganska väl tror jag! Hur fin som helst, och nu när den är i rätt längd blev det bara ännu bättre =) Mys på kafe fick bli som ett avskedsmys innan vi skiljs åt i 17 dagar. Jobbigt, otroligt jobbigt att säga hejdå till min älskade, men jag tror ändå att dagarna kommer att gå fort, och snart ses vi igen! <3

Som sagt, här i huset går vi an och försöker packa, planera och få in allt som står på schemat.
Snart kommer Marie förbi en sväng och ikväll blir det luciaträning.
Imorgon väntar några timmars skola, även då står massage på planeringen och SEN BÄR DET AV! 
 
Kommer att uppdatera då och då under resan, då tillfälle ges.Tack alla som grattade och firade mig på min dag! <3


RSS 2.0