Värmande för halsen.

Snabeldraken är dragen så här på morgonkvisten, har även hunnit med att plocka och fixa lite. Är sugen på att göra en ordentlig rensning snart, typ när alla sommarkläder ska ge plats för varmare vinterkläder i klädkammaren, då är det ett perfekt tillfälle att rensa lite. Har tänkt att vänta en stund till innan jag har tänkt att riktigt inse att sommaren är över för denna gång, den kom ju lixom aldrig...
 
Men något som kom, och verkar vilja stanna för alltid är min förkylning som jag dragit på mig, och halsontet som jag fick med på köpet. Man blir så onödigt slö och huvudet känns blytungt. Men jag har inte tänkt att säcka ihop, never, idag står flyttning på schemat. Inte för mig, men för min kära kusin ska flytta från deras hus som dom har hyrt i drygt ett år, och nu har de köpt en egen lägenhet på Röbäck. Vilket betyder mycket närmare att bara kunna svänga förbi! :) Jag och mamma ska åka och hjälpa till att köra grejer efter lunch, och det ska bli så kul att se deras nya boende, deras egna lägenhet! :)
Efter det åker jag till Emma för lite fördrickning innan vi drar på Grillfest på Matrisen! Ska bli kul att se alla ansikten igen, nog för att alla inte hade möjlighet att vara med, men vi blir nog en hel del iallafall :) Efter det har vi planerat att gå ut och det blir nog Allstar, känns som att det var år och dar sen jag var ute så det ska bli jättekul, helst med bra sällskap.
 
Så för att jag ska kunna vinna kampen mot förkylningen och halsontet idag har jag just fixat mig en STOR kopp med honungs-, ingefära- och citronvatten. Hur enkelt som helst, varmt vatten, en skiva citron, en skiva ingefära och en sked honung. Underbart för halsen med god smak, och har även fått höra att det har en viss detox-effekt, så inte mig emot! ;)
 

Kommentarer
Postat av: Susanne weidenhag

Hellu!

Tack för igår & stort grattis till jobbet!

Kram Sussie

2012-09-01 @ 16:35:08
URL: http://susanneweidenhag.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0