Göteborg i bilder.

Göteborg förra veckan var underbart! Killarna spelade så otroligt bra, vi föräldrar/syskon hejade och skrek som aldrig förr! David gjorde två mål på straffar, så stoltare storasyster finns nog inte!
Trots att vädret inte riktigt var på vår sida, som vanligt denna sommar, så njöt vi av varje sekund! Det blev en hel del shopping, Feskekörka, ULLARED!!, Liseberg, hotellfrukostar, Volvo-museet, och massor av god mat och dryck! :) Vi hann till och med vara med om en liten brand inne på en av restaurangerna vi åt middag på, det var en upplevelse, tur att vi hade fått in maten redan! ;)

På vägen hem passerade vi Sundsvall raceway där tävlingen var i full gång! Var så kul att få stanna av och träffa alla, och jag han bli otroligt sugen på att köra, men jag får "trösta" mig med att banan tydligen var helt katastof, och det var flera som avstod från att tävla av säkehetsskäl. Sånt får såklart inte hända, och det var tur att det inte blev fler olyckor än det blev, en bil körde in i betongen medan vi var där. Men det hade kunnat vara betydligt många fler, med tanke på det dåliga fästet på banan.

Nu ligger vi lite lågt ett tag här, och nästkommande helg är det tävling i Kubbe, ska bli kul! Och då... då är vädergudarna på vår sida, utan tvekan! Vill ha en riktig sommar, gärna nu!

Här kommer lite bilder från vår underbara vecka på västkusten!;




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0