Klämdag.

Herregud, fredag igen! Känns som att vi varvar mellan måndag och sen vips är det fredag igen! Snart avslutar vi vecka19, inse; snart 20veckor av det här året har gått! Helt galet! Men det är klart att tiden går fort när vi får våra lediga dagar mittiveckan lite nu och då den här tiden på året. Idag har vi 3 barn, på 3 vuxna. Lyxsituation? ;) En väldigt lugn dag och en härlig avslutning på arbetsveckan :)
 
Igår var vi som sagt lediga, och regnet grinade tragiskt på oss i princip hela dagen. Så typiskt att när man har en ledig dag och skulle kunna sitta med morgonkaffe på nya balkongen, nej då ska det regna. Hm, det var dålig planering av vädergudarna tycker jag. Så det blev en inneförmiddag på Kråkbärs, vi satte upp våra nya vitrinskåp och det blev såå snyggt! Men vad svårt det är att få något rakt på väggen, då både golv, tak och väggar är skeva. Det var inte en lätt match må jag säga, men slutresultatet blev så bra! :) Är även sjukt nöjd med våran nya vardagsrumslampa!!
Det blev den bruna, och den passar så bra. Det blir så snyggt när man tänder den, randigt ljussken på våra annars helfärgade tapeter! :)
 
På eftermiddagen åkte jag och mamma för att supporta David på hans fotbollsmatch. Vi såg en period, och efter den stod det 5-0, varav David hade gjort 2 assist och 1 mål. Kan man bli stoltare som storasyster? :) Slutresultatet blev 8-1, han var NÖJD om man säger så! ;)
 
Till middag var vi bjuder på tacos hos farmor som fyller år idag. GRATTIS!  Hela släkten samlades och vi hade det så mysigt! :) Skypade med Frida innan sängdags, hon kommer så nära när man har henne framför sig. Bara en liiiiten dataskärm emellan oss! Men 3 veckor kvar, varav 1 vecka kommer att spenderas på härliga Kreta. Tiden rinner iväg, än en gång! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0