Sidbyte 04.40.

Sitter i Mathias nya lägenhet, medan han och andra killen som bor här är på jobbet.
Att det känns lite små konstigt ska jag inte alls sticka under stolen med, känns som att jag är och hälsar på hos någon som jag inte känner allt för väl.
Men jag antar att allt är en vanesak och eftersom Mathias bor här nu, så är det alltså hit jag kommer att åka då jag ska träffa honom!

Men första natten blev inte alls som jag hade tänkt.
Eftersom Mathias skulle upp på jobbet imorse så var det uppenbart smidigare att han skulle ligga ytterst för att inte väcka mig då kan gick upp. Jag, som aldrig brukar ligga innerst, trodde faktiskt inte att det skulle spela sådan stor roll vilken sida man låg på, så länge jag fick en plats i sängen.
Men så var inte fallet.
Fram tills 04.30 låg jag och vred och vände mig, kände att jag störde Mathias som skulle upp och jobba. Jag kände mig instäng och upptryckt mot väggen och kunde inte alls slappna av. Då jag trodde att det åtminstone skulle ha gått 40min, så visade det sig att klockan var 04.40. Höll på att få panik av att inte kunna sova ordentligt så då bestämde vi att det var dags att byta sida. Både jag och Mathias somnade på en gång och det vistade sig alltså att sidan spelar väldigt stor roll. Iallafall om man heter Emelie Jonsson :P

Dessutom har han en ventilationsfläkt just ovanför sängen som låter mer än den borde, den kommer driva mig till vansinne, inatt när jag låg där lät det typ som att e4an gick ovanför mitt huvud. Mindre kult.

Men men, nu har jag fått min skönhetssömn, så nu släpper jag natten och ser fram emot lunchen som väntar. Den kommer att spenderas med finaste Johanna och Hugo! En massa mys alltså!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0