Det "nya" köket.

Tänkte lägga upp bilder på vårt kök, som med tiden medan vi bott har har fått en annan skepnad. Helt klart åt det positiva hållet! Idag när vi kom hem var det sista fixat och äntligen kan vi vara nöjda med köket, det blev så himla bra! :)
När vi flyttade in satt det orangea skåpluckor i köket, kombinerat med orange-brun-färgade kakelplattor (något som såg ut att varit lämnat sedan många årtionden tillbaka). Vem som kombinerat dessa "fantastiska" färger vågar jag knappt tänka på ;)
I november byttes skåpluckorna ut mot ljus ek, ett otroligt lyft! Men med tanke på att kaklet fortfarande var "helt och snyggt" så var det ingenting man gjorde något åt.
Sedan visade det sig att det fanns en spricka i en kakelplatta, och hyresvärden bestämde direkt att kaklet skulle bytas ut. Nytt, snyggt vitt sitter nu uppe. Och det är sån otroligt stor skillnad att komma in i köket nu, om man jämför hur det var tidigare! Nästa projekt blir att sätta svarta kakeldekorer utplacerade på vissa av plattorna för att få mer effekt i det. Jag tror att det kan bli riktigt bra! :)

Kommentarer
Postat av: Morfar dä

Snyggt och inbjudande.Ett riktigt lyft, tycker jag. Kram från morfar.

2012-01-27 @ 17:29:11
Postat av: Michaela

Blev ju skitsnyggt! :D

2012-01-31 @ 10:38:49
URL: http://michaelajohaansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0