På löpen.

Har just varit ute på en löparrunda med David, årets första i friska luften!
Det var hur skönt som helst och jag orkade betydligt mycket mer än jag trodde.
Vi tog en runda genom skogen och sedan hamnde vi uppe på klipporna med utsikt mot havet, inte trodde jag att Hörnefors kunde erbjuda en sån härlig upplevelse. Det var fortfarande en del snö och slask kvar efter skogsvägen, så någon vecka till på det här, sen tror jag att det blir perfekt!

Nu gäller det bara att hålla uppe med hurtigheten så kanske man känner någon skillnad på ett tag. Hur som helst var det bara så skönt att känna att jag kunde springa i bra tempo med pulsen på plats och samtidigt kunna prata. Mycket på en gång, men det gick galant!

Annars idag så har jag, Sofia och Carro jobbat med grupparbete och vi är i princip klar med inlämningsuppgiften. Känns riktigt bra, så nu är det bara uppvisning av vattengympapasset på fredag kvar. Jag hoppas på att det kommer att gå bra, med lite mer träning så kommer det nog sitta.
Försöker tänka positivt, nu när det bara är slutspurten kvar på min skoltid!

Kommentarer
Postat av: Emma

Åå, vad du är gullig Emelie! Då ska du bara veta hur mycket jag tycker om dig, de känns som, om hela min värld skulle rasa samman skulle ja kunna komma till dig, jag har världens största förtroende för dig!:)



Ja, jag håller med dig, de är spännande och vemodigt på samma gång... tiden har gått alldeles för fort..



KRAMAR

2011-05-10 @ 16:40:38
URL: http://bergmanemma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0