The last saturday in Africa.

Hello!
Nu är nedräkningen i fullgång. Alla dagar som passerar nu kan man säga att de är dem sista, idag är det sista lördagen, imorgon sista söndagen, osv. Det känns bra. Vi har hunnit med så mycket och känner oss alldelens nöjda. Dock känns det som att vi är på väg hem redan nu, trots att det i praktiken är drygt en fjärdedel kvar. Men det går snabbt.

Imorse kände jag mig som värsta lyxhustrun. haha. Vaknade tidigt på morgonen och insåg att jag inte hade någonting att göra fram till 10 då frukosten serveras. Efter att ha legat i sängen bestämde jag mig för att kliva upp, och gå och simma. Det var underbart. Då kände jag mig som värsta lyxhustrun med pool på bakgården. Simmade i 30 min, duschade och sedan väntade en god frukost.
Sedan gick vi iväg på Toymarket - en marknad som vi har hört mycket gott om. Det var helhäftigt. Det kan jämföras med en labyrint av kläder. Det fanns hur mycket kläder som helst, dock ingenting som föll oss i smaken. Det som förstör shoppinghumöret är att man inte ens kan ta i något utan att dom är framme "i give you special price, special price! ". Det är lite drygt faktiskt.
Vi kom hem från Toymarket mitt på dagen och då lade vi oss vid poolen en stund. Sedan var det dags att agera turister. Vi satte oss i en buss här ifrån skolan och åkte ut på sightseeing. Det var faktiskt roligt, men fruktansvärt varmt. Vi åkte runt nere i Downtown, skyskraporna är rätt höga där kan jag tillägga. Sedan stannade vi av vid ett indiskt köpcenter och chillade där en stund. En helt okej dag.

Ikväll har vi varit på Junction en sväng. Vi gick såklart på Javahouse där jag åt en morotskaka. Helt sjukt hur billigt det är med fika där. Den var stor och kostade liksom 18kr. Kommer kännas jättedyrt att komma hem till Sverige igen. Men vi får passa på att njuta medan vi kan ;) 
Nu har dom tänt en liten brasa vid poolen och hade tydligen tänkt att ha lite barbecue. Helmysigt! Sedan funderar vi på att krypa upp i en soffa och se lite melodifestival, vi har ju faktiskt SVT här nere ;)

Imorgon ska vi vandra på bergen, på Ngong hills. Vi ska vara ute i drygt 4timmar och promenaden är ungefär en mil. Där uppifrån ska man se Kilimanjaro och Mount Kenya, som är Afrikas högsta berg. Det blir häftigt!

Ta hand om er, och njut av er sista helg. För om exakt en vecka är jag hemma, och då ni. Det blir lovely!
Hoppas v8-festen blir lyckad mum and dad. Tänk på att det kunde ha varit jag som stod i baren ;) Next year!

Vi är förövrigt med på Dragonskolans hemsida också, det är ju lite småroligt! http://umea.se/dragon/arkivsenastenytt/barnochfritidinairobi.5.1a2f41f611f8f8225568000717.html

Pussar !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0