Snart bryter kaoset ut!

Nu sitter jag och Johanna här i biblioteket, Sonny ligger på ett par stora kuddar och sover. Vi har sovmorgon idag, barnen kommer hit om drygt en timme, klockan 10. Vi förstår inte hur barnen ska rymmas i poolen. Dom är verkligen helt vilda, och jag tror inte att alla är simkunniga än heller. Vi får verkligen vara uppmärksamma.
Ska smörja in hela kroppen med solkräm också, brände mig lite igår när vi var och gick i Kibera. SportBHn satt inte skönt imorse när jag och Malin skulle gå och träna faktiskt.

Efter att barnen varit här så ska vi följa med dem tillbaka till Amicus, sedan är vi där typ en timme och sedan slutar vi. Då ska vi på Nakumatt och inhandla lite frukt och bröd inför morgondagens bussresa. Vi åker här ifrån skolan vid 07.30 och ska sedan åka 4-5 timmar. Inte taggat. Ska lyssna på ljudboken jag fått av Marielle i bussen. Lite tidsfördriv sådär.
Efter Nakumatt har vi tänkt att gå och äta på resturang ikväll. Vi har blivit tipsade om en etiopisk resturang som ligger här i närheten, så den ska vi testa.

Knappt några elever kvar här på skolan nu, nästa vecka har dom sportlov så alla har rest iväg. Vissa skulle till kusten, andra till Tanzania, och vissa skulle hem till Sverige. Så nästa vecka kommer bli otroligt lugn, och det kommer bli grymt skönt! Det kan bli ett himla liv här på skolan, i natt kunde tydligen ingen förutom jag och Sonny sova ;) Dock känns det som att lärarna här på skolan är har väldigt olika uppfattningar om allt. Vem man än frågar så har alltid en annan lärare ett annat svar. Det kommer bli väldigt spännande sen när AnnCharlott åker hem, att se hur vi kommer att klara oss. Det är tur vi har varandra!

Jag saknar er, jätte mycket! Och mamma, jag ska inte glömma myggmedlet :D
Safarin i helgen kommer bli hur kul som helst, vi ser alla fram emot det jätte mycket! :) Vi ska fota mycket så vi kan visa er sedan.
Just det, en sak jag glömt att nämna. I tisdags när vi jobbade på Amicus satt vi i Joyces arbetsrum, så hör vi plötsligt hur något hoppar på taket. Det visar sig vara jätte många apor som bor i huset intill. Det var säkert 20 st som sprang omkring ute på gården och hoppade runt på murarna. Helt otroligt! Vi fotade även mycket då, och då tänkte jag på dig mamma, bara för att du sa innan jag for att du tyckte om apor!
Det roligaste då var ändå att killapornas "käraste ägodelar" var helt knallblå. Typ Smurf-blå. Oj vad vi skrattade då alltså!! :)


Återkommer till datorn ikväll,
tills dess från ni ha det så jätte bra.
Kom ihåg att jag älskar er!
Puss från värmen!


Kommentarer
Postat av: mamma

Hej vännen! Det är så kul att läsa om allt ni är med om därborta! Det där med aporna låter jätte häftigt,du kan väl ge dom en kram och puss från mig! Idag ska jag och pappa på begravning med farfar och farmor i Vännäs.Det är farfars syster Mariannes man Åke Nilsson som vi ska ta ett sista farväl till. Annars är allt som vanlit här hemma. Men vi saknar dig oerhört mycket,Frida och David sover varannan natt idin säng för att få vara dig nära. Vi kan höras ikväll gumman,nu ska jag gå och göra mig klar för begravningen. Älskar dig jätte mycket min princessa../puss till dig från mig/Mamma

2009-02-06 @ 10:09:52
Postat av: Marielle

Hej love. Sitter här och garvar i vardagsrummet.. Smurfblå apkulor.. Haha.. Måste ju se helsjukt ut. :) Ta det lugnt i djungeln! PUSS.. Ps. ljudboken är bra när man väl kommit in en bit i handlingen.. "Män som hatar kvinnor" är ju numera en klassiker i Sverige, så ge den en chans. ;)

2009-02-06 @ 18:17:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0